tv3A partir del setembre, TV3 renova la programació matinal i fitxa Núria Roca per presentar i codirigir “A tota pantalla”

Amb l’estrena de la temporada de tardor, TV3 renovarà la programació amb tot un seguit de propostes per a la graella diària que es posaran en marxa el 4 de setembre. Una de les primeres estrenes del Departament d’Entreteniment i Culturals serà la del magazín matinal “A tota pantalla”. El nou programa, que s’emetrà de dilluns a divendres, començarà al voltant de les 11.00 i acabarà a les 13.45, just abans del nou “TN comarques”.

El programa serà presentat per la coneguda comunicadora Núria Roca, que el codirigirà amb Òscar Nogueira, director de “Joc de cartes”, que s’emet les nits de dijous a TV3. “A tota pantalla” és un magazín que neix amb la intenció de ser un programa jove per a gent adulta. L’objectiu és oferir a la graella “una illa d’entreteniment enmig d’un mar d’actualitat informativa constant”, en paraules de Nogueira. El programa no estarà lligat a l’agenda informativa ni pivotarà sobre l’actualitat. Tot i això, estarà obert a qualsevol temàtica, sempre amb una mirada informal, divertida, diferent, i en molts casos didàctica. D’aquesta manera, el to marcarà les diferències respecte a la competència: fresc, desinhibit, modern, alegre, optimista i vital.

Nascuda l’any 1972 a la població valenciana de Montcada, Núria Roca va començar la trajectòria a la televisió de manera casual i va debutar el 1994 a Canal 9. Durant la seva carrera en el món de la comunicació, ha presentat programes d’entreteniment en diverses cadenes, des de “Waku waku” a TVE, fins a “Nada personal” a Telecinco, passant per “La isla de los famosos” a Antena 3, “Gran Slam” a Cuatro i “El millonario” a La Sexta. A la televisió, també ha participat en diverses sèries com a actriu i, en la seva faceta de comunicadora, ha format part de programes de ràdio d’M80 Radio, Cadena Dial i Melodía FM, on des de fa quatre anys dirigeix i presenta “Lo mejor que te puede pasar”.

Nota de premsa

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

1 comentario

  1. eixida Responder

    Programes rosa no, si us plau !, ja prou rosa són Els matins de TV3.