a-puntLa televisió d’À Punt inicia demà matí a les 8 hores les proves tècniques d’emissió. Tal com va dir la directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, a les Corts Valencianes, les proves estan dirigides a acabar de fer els ajustos tècnics necessaris i a detectar talls o irregularitats en l’emissió.

L’operatiu tècnic de proves requereix l’emissió de continguts per a testar la continuïtat, proves que es faran en horari de 8 a 22.30 hores. S’ha optat per emetre programes de bona factura d’RTVV, que es repetiran en forma de graella. Es tracta de documentals, partides de pilota i certàmens de bandes.També s’emetran sèries infantils de producció pròpia d’À Punt que ja es poden veure al lloc web. No és en cap cas la graella d’À Punt.

Les proves, a més a més, serviran per a fer que els usuaris tinguen temps de seleccionar À Punt en el comandament a distància. Els canals de referència d’À Punt són el canal 60 a Castelló, el 25 a Alacant i els canals 57 o 39 a la província de València.

Si detecteu problemes tècnics en l’emissió o anomalies, o teniu cap problema de recepció, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de tdt@cvmc.es. En trobareu més informació en el web www.apuntmedia.es i en les nostres xarxes socials.

D’altra banda, la ràdio incorporarà a partir de dijous, 26 d’abril, el seu informatiu de referència, Les notícies del matí. El programa s’emetrà de 7 a 10 del matí i estarà presentat per Elpídia Bellver, periodista de la redacció d’À Punt. Les notícies del matí són un gran contenidor que inclourà tant informació general, de serveis i d’agenda cultural com esports i una tertúlia d’actualitat, que ocuparà l’última hora. Amb aquest programa es va ampliant l’oferta informativa de la ràdio, tal com es va anunciar, i es compacta la graella del matí.

Prensa

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

2 comentarios

  1. eixida Responder

    Vodafone TV encara no ho ha incorporat. I TV3 HD encara posa l’emisisó no definitiva, la que posa RESINTONITZA.

  2. eixida Responder

    El dia 9 de maig comença el primer directe a À Punt. Futbol amistós: València-Al-Nassr, i encara no han incorporat À Punt a vodafone TV.