a-puntLa televisió d’À Punt iniciarà les emissions regulars el 10 de juny després de sis setmanes de proves tècniques. L’espai públic de comunicació començarà les emissions televisives amb una graella completa.

Al llarg de les pròximes setmanes es donaran els detalls d’aquest inici d’emissions, així com del contingut de la graella preparada per als mesos vinents. Hi haurà continguts de tot tipus i per a tots els públics: documentals, programes d’entreteniment, oferta infantil, sèries i, per descomptat, programes d’actualitat i informatius.

Els propers dies es farà pública la campanya de llançament per a presentar la televisió i els seus continguts. El projecte, que va ser licitat en concurs públic, va ser adjudicat a l’UTE formada per les agències La Mujer del Presidente i Zenith.

La televisió d’À Punt es troba en proves tècniques d’emissió des del passat 25 d’abril, proves que han estat testant problemes tècnics o anomalies i dificultats de recepció. Durant aquestes setmanes, a més a més, hem informat els usuaris sobre els canals de referència d’À Punt: el canal 60 a Castelló, el 25 a Alacant i els canals 57 o 39 a la província de València.

La directora general d’À Punt, Empar Marco, i el president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Enrique Soriano, han informat aquest matí el màxim òrgan de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació de la data i els detalls de l’inici de les emissions televisives. El Consell Rector ha donat el vistiplau a la proposta.

“Estem preparats per a emetre per televisió com ja estem fent per la ràdio, el web i les xarxes socials. Estem resolent tots els problemes que han sorgit en els nous sistemes i iniciarem les emissions en televisió amb una graella completa, des d’informatius fins a programes d’entreteniment, culturals i infantils. Estem il·lusionats, molt il·lusionats de presentar-nos a la societat valenciana”, comenta la directora general d’À Punt.

Prensa

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.