tv3catalunya-radioLes noves aplicacions de TV3 i Catalunya Ràdio proporcionen un disseny visual i d’interacció absolutament renovat. A més, s’han incorporat nous continguts i funcionalitats que milloren l’experiència de visionat i de relació amb la cadena.
TV3 i Catalunya Ràdio aposten fermament per fer arribar la seva oferta a totes les pantalles i amb la millor experiència d’usuari possible. En aquesta direcció, TV3 i Catalunya Ràdio presenten dues noves Apps per a dispositius mòbils que suposen un gran salt qualitatiu en l’oferta per a mòbils i tauletes.

Més continguts que mai

La nova aplicació per a dispositius mòbils de TV3 amplia l’oferta de continguts actual, i posa a disposició dels usuaris l’accés a l’emissió en directe de tots els canals: TV3, 324, Esport3, 33, Super3 i TV3CAT. La nova aplicació de Catalunya Ràdio continuarà oferint els continguts de totes les seves emissores.
A part, des de les Apps també es podrà accedir a les emissions ocasionals exclusives per internet (retransmissions esportives, plens parlamentaris, jornades castelleres, etc.), tant en àudio com en vídeo.
L’oferta d’àudios i vídeos a la carta també es fa més accessible; s’hi poden veure els vídeos i els àudios de tots els programes i filtrar-los per categories temàtiques, gèneres, o tipus.També s’amplia la informació de cada vídeo i àudio.
La secció de podcast de l’aplicació de Catalunya Ràdio continua oferint els continguts de subscripció dels programes de l’emissora i les seves principals seccions.

nova app TV3 2017

Més participativa

Els espectadors podran accedir a totes les campanyes de participació de TV3 i Catalunya Ràdio des de les noves aplicacions, que incorporen identificació d’usuari per facilitar l’accés als concursos, les campanyes d’enviament de fotografies o vídeos, i totes les altres vies participatives dels programes i la cadena.

Més directa

Per tal de potenciar una comunicació mes directa amb l’usuari, la nova App de TV3 incorpora notificacions mòbils que permetran, sempre que l’usuari ho decideixi, comunicar esdeveniments rellevants tant de l’actualitat com de la programació. Aquest servei es mantindrà en la de Catalunya Ràdio que ja ho oferia.

nova app catradio 2017

Més accessible

La nova aplicació de TV3 incorpora subtítols per facilitar l’accessibilitat a les persones sordes o amb dèficit auditiu. És el primer cop que TV3 incorpora aquest servei a una aplicació mòbil.

Més compatible

El nou reproductor de les Apps de TV3 i Catalunya Ràdio són compatibles amb Chromecast i AirPlay. D’aquesta manera, els espectadors que utilitzin aquest tipus de dispositius podran enviar els vídeos a la seva televisió sense necessitat de cables.

Les noves Apps per a dispositius mòbils i tauletes de TV3 i Catalunya Ràdio estaran disponibles a l’App Store i a Google Play. Els usuaris que tinguin l’App actual, només hauran de fer una actualització per gaudir de totes les noves funcionalitats.

Nota de premsa

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.