tv3Aquest matí de dilluns el Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha nomenat Vicent Sanchis com a nou director de Televisió de Catalunya, càrrec que ocupava el Jaume Peral des del mes de febrer de 2016 i que deixa per motius personals.

Vicent Sanchis i Llàcer, nascut a València el 1961, és periodista, llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctor en Comunicació per la Universitat Ramon Llull. Ha estat director del setmanari El Temps (1984-1988), de la revista Setze (1988), director adjunt i director del diari El observador (1990-1993) i director del diari Avui (1996-2007). Posteriorment, va presidir la Corporació Catalana de Comunicació SL.

Pel que fa a l’audiovisual, ha estat director i guionista de diversos programes de Televisió de Catalunya i va ser director del canal Barça TV els anys 2009 i 2010. També és professor a la Universitat Ramon Llull i, fins ara, era director adjunt del diari digital El Món.

Vicent Sanchis arriba amb la voluntat de donar la màxima ambició al projecte audiovisual de la CCMA i garantir la qualitat del servei públic de comunicació que desenvolupa la televisió nacional de Catalunya. Per la seva banda, el Consell de Govern ha agraït Peral la seva professionalitat i dedicació en aquesta etapa, en què la cadena ha assolit el rècord històric de lideratge d’audiències, ja que és la primera televisió a Catalunya que encadena aquest èxit durant set anys consecutius.

Neeo.es

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.