a-puntÀ Punt ha obert aquest matí una nova finestra amb l’activació del seu lloc web. Així es va completant l’espai de comunicació valencià. En aquesta ocasió, els principals destinataris dels continguts que s’ofereixen són els més menuts de la casa perquè l’espai de La Colla hi té un lloc molt destacat.

A La Colla, els xiquets i les seus famílies hi trobaran sèries d’animació de producció pròpia, com ara Catracric, catacrac, que conta les rondalles d’Enric Valor, o sèries adreçades tant a públic preescolar, amb títols com ara Calcetins o Els meus monstres i jo. També es recuperen sèries mítiques i molt demanades per l’audiència, com és el cas d’ Hamtaro i Doraemon.

La selecció d’aquestes sèries s’ha fet seguint els criteris que marca la Carta de valors amb què es van dotar els mitjans públics valencians i la inclusió de continguts per a les diferents edats de preescolar i infantil, sense oblidar el compromís amb l’emissió de productes que faciliten l’aprenentatge de l’anglés. Així, els menuts podran veure Socks o Dani the Tiger, entre d’altres.

Però no només hi haurà animació. La Colla presentarà una sèrie amb personatges propis que són Els bíters, que protagonitzen aventures i que inclouen cançons populars valencianes.

El portal web http://www.apuntmedia.es estarà actiu fins al llançament de la plataforma multimèdia.

D’altra banda, À Punt té previst iniciar durant el dia de hui una campanya de publicitat en diferents mitjans de comunicació i en suports digitals per tal de donar a conéixer l’espai públic de comunicació valencià. Des de fa dies, la marca d’À Punt ja es pot veure en tanques publicitàries del territori saludant les valencianes i els valencians.

N.P.

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

3 comentarios

  1. Juan Responder

    En Catalán?, la puta madre que os pario. En VALENCIANO más bien.

  2. eixida Responder

    Desitjant que comencen ja d’una vegada les emissions d’àpunt teve. De moment ha començat a emetre àpunt FM.

  3. Ramboide Responder

    A mi m’agradaria que quan comencen les emissions de la nova À punt, no lleven les de TV3 HD i Súper3/33, poden conviure. Coneixent com és el govern valencià, queda clar que el que inclouran a les emissions per TDT serà TV3 cat, la mateixa emissió que ja es veu per internet i amb la mateixa qualitat d’imatge.

    Pel que diuen alguns, la nostra llengua és el català. Prou ja de canviar-li el nom a la nostra llengua segons el territori, ni d’inventar-se normes per dividir-la, pels mateixos que la volen desapareguda i substituïda per l’espanyol. Amb l’espanyol no ho fan, com a molt l’anomenen castellà, però a tots els territoris, no només a Castella, doncs amb la nostra llengua tampoc.