a-puntLa televisió d’À Punt iniciarà les emissions el diumenge 10 de juny amb l’informatiu de les 14.30 h. Així ho ha explicat aquest matí la directora general d’À Punt, Empar Marco, durant la visita dels principals responsables dels mitjans de comunicació valencians a la redacció integrada. Redacció que s’ha pensat i dissenyat seguint les tendències de les redaccions integrades que ja tenen els gran mitjans de comunicació públics del món. Durant la visita també s’ha mostrat el plató d’informatius.

Marco ha explicat també que els informatius de diumenge els presentaran a migdia les periodistes Adelaida Ferre i Vanessa Gregori. Els esports els presentarà Samuel Borja. I a l’edició de les 21.00 h hi haurà al capdavant Victòria Maso i Isabel Sánchez en esports. L’oratge estarà conduït en els dos informatius per Joan Carles Fortea.

L’objectiu d’una redacció integrada és elaborar millors informatius i aconseguir una producció més eficaç i coordinada a la televisió, a la ràdio i al lloc web i xarxes socials. Al mateix espai treballa tota la plantilla relacionada amb el procés de producció i emissió de notícies: periodistes, ENGs, realitzadors, càmeres, meteoròlegs, assessors d’estil i llengua, experts en web i xarxes socials i SEO manàgers. L’espai s’utilitzarà també com a plató de televisió.

La redacció és un espai i al centre se situa la taula de comandament que ocupen les persones que han de prendre les decisions a l’hora de fer cobertures informatives. La resta de professionals ocupen les diverses àrees pensades per a facilitar la comunicació entre tots els actors implicats en l’elaboració de les notícies.

L’espai de la redacció és ample, diàfan i blanc. El blanc és un dels colors de la marca, però per a fugir de l’asèpsia quirúrgica hem triat la figura de Tirant Lo Blanc. “El Tirant és la gran obra de la literatura universal escrita per un valencià, Joanot Martorell. El cavaller recorre el món i l’explica. I això és el que fem en els serveis informatius. Observar i explicar el món. I per això també hem posat un mapa del Mediterrani de l’època del Tirant, ha explicat Marco durant la visita.

Prensa

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.