Els 633.000 oients que han escoltat cada dia Catalunya Ràdio durant el 2019, segons l’EGM, suposen una de les millors xifres de la història a l’emissora. Per tercer any consecutiu, superem la xifra de 630.000 oients que escolten cada dia l’emissora.

«El matí de Catalunya Ràdio», amb Mònica Terribas, acaba l’any amb gairebé mig milió d’oients diaris, una de les seves millors audiències anuals.

El «Catalunya migdia» segueix sent la referència informativa

Els informatius de Catalunya Ràdio continuen sent referència. El «Catalunya migdia», amb Òscar Fernández i Empar Moliner, es manté com l’informatiu mes escoltat, de dilluns a divendres, amb 136.000 oients diaris, així com els caps de setmana amb Neus Bonet. El «Catalunya nit», amb Kilian Sebrià i l’estrena de Laura Rosel a la segona hora del programa, tanca l’any amb un increment d’audiència que queda fixada en els 66.000 oients diaris.

Cap de setmana de lideratges

«El suplement», amb Roger Escapa, és el programa més escoltat els diumenges, en aquesta onada, i és clau perquè Catalunya Ràdio aconsegueixi el lideratge del dia. Augmenta l’audiència els dissabtes i arriba als 322.000 oients, i puja els diumenges fins als 431.000 oients, que el fan el programa més escoltat aquest dia.

L’esportiu «Tot gira», amb David Clupés, lidera la franja de tarda els dissabtes amb 230.000 oients i aconsegueix un creixement de gairebé el 60% respecte fa un any. El diumenge, en suma 119.000.

Una altra de les apostes de la temporada, «Crims», de Carles Porta, també és líder els diumenges. El mateix passa amb el programa de divulgació històrica «En guàrdia!», amb Enric Calpena i «El divan», de Sílvia Cóppulo.

L’arribada d'»Adolescents iCat» a Catalunya Ràdio també dona una bona notícia. El programa presentat per Juliana Canet, Roger Carandell i Joan Grivé és líder de la seva franja en la seva emissió a Catalunya Ràdio, les matinades de dilluns a divendres.

Pel que fa a les dades anuals de les altres emissores de Catalalunya Ràdio, són aquestes: Catalunya Informació, 98.000; Catalunya Música, 27.000; iCat, 28.000.

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.