La ràdio d’À Punt guanya un suport creixent per part del públic valencià. L’últim Estudi General de Mitjans (EGM), corresponent al període de gener a març i que s’ha fet públic aquest mateix matí, situa la ràdio pública en una audiència mitjana de 34.000 oients de dilluns a divendres, xifra que repre-senta un creixement del 17% sobre l’anterior onada, de novembre. En comparació amb el mateix període de l’any passat el creixement és del 89%.

L’EGM també mostra que de dilluns a diumenge, la ràdio d’À Punt suma un total de 31.000 oients de mitjana, xifra que suposa un fort augment del 24% en comparació amb les dades registrades durant l’onada del mes de novembre i que duplica el nombre de seguidors, si la comparem amb el mes d’abril de 2019.

Per franges horàries, els oients es concentren de dilluns a divendres princi-palment al matí, concretament entre les 6:00 i les 8:00 hores i de 12 a 14 hores. Les notícies del matí aconsegueix una mitjana de 18.000 oients, amb un creixement del 20%.

El perfil majoritari dels oients de la ràdio pública valenciana té entre 35 i 44 anys. Els homes encara són majoria, un 53% del total, però la diferencia amb les dones ja no és tan significativa com en les onades prèvies, sobretot de dilluns a divendres.

El compromís de servei públic i l’esforç dels serveis informatius desenvolupat les últimes setmanes han acompanyat els resultats obtinguts per la programa-ció de la ràdio pública valenciana. Entre setmana, els magazins Al ras i Pròxima parada, conduïts respectivament per Jèssica Crespo i Susanna Lliberós han acompanyat els oients amb una oferta renovada, alternativa i pròxima, arrelada a la realitat valenciana.

Al mateix temps, la ràdio d’À Punt ha posat en antena una estratègia de programació basada en els programes en directe per a reforçar els caps de setmana amb la desaparició de les retransmissions esportives. El programa Territori sonor amb doble edició dissabte i diumenge a les 16:00 h, i el reforç del pro-grama cultural Gravetat zero junt amb De banda a banda s’han completat amb la incorporació de Hui és diumenge, un magazín de producció pròpia, i el pro-grama diari Cròniques de l’aïllament que s’emet durant l’estat d’alarma cada nit de dilluns a diumenge a les 23:00 h.

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.