L’assistent virtual controlat per veu permet escoltar els continguts dins els nous hàbits de consum d’informació i d’entreteniment.

À Punt Mèdia continua avançant en la seua aposta per adaptar-se als nous hàbits de consum d’informació i d’entreteniment i als nous dispositius. A partir de hui els seus continguts en directe es podran sol·licitar a través d’Alexa. L’assistent virtual controlat per veu d’Amazon ofereix els continguts de la ràdio d’À Punt a través de la skill que s’estrena aquest dimarts [tot i que es va anunciar per al dilluns, no ha estat fins a aquest dimarts que apareix entre els resultats de recerca de les skills].

A través d’Alexa es podrà accedir a l’emissió en directe de la ràdio pública de la Comunitat Valenciana. Aquest altaveu intel·ligent és un dispositiu d’ús creixent. Alexa permetrà saber què estàs escoltant en cada moment i també farà possible parar o seguir escoltant un contingut.

À Punt treballa amb la tecnologia des de l’inici. L’espai públic de comunicació, de fet, ha desplegat aplicacions tant per a dispositius mòbils, com per a les smart TV en totes les modalitats. A més de la creació de continguts específics per a xarxes socials, els mitjans públics valencians han integrat en la seua estratègia de programació l’estrena de continguts en digital previs a l’emissió lineal.

N. P. i elaboració pròpia

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.