El Vila-real CF buscarà aquest dimecres, 26 de maig, el primer títol de la seua història a Gdansk (Polònia) contra el potent Manchester United. Del resultat final dependrà si els groguets juguen la Champions la pròxima temporada.

Per a acompanyar l’equip de la Plana Baixa i acostar totes les novetats del partit a l’afició, À Punt ha enviat els periodistes Xavier RubertIsabel SánchezAnaïs Ordóñez i Inma Cerro per a fer un seguiment especial. Seran ell i elles els que oferiran tota l’actualitat esportiva en els diferents blocs d’esports dels informatius, però també en el web i en els programes de la ràdio d’À Punt, com ara Línia de fons, Des de la banda, Esports À Punt, La pròrroga, El Dia À Punt i Pròxima Parada. Els d’Emery han viatjat en un avió bambolla, i en un altre vol dels molts que ha disposat el club groguet, s’han desplaçat els equips de la radiotelevisió pública valenciana amb l’afició.

L’equip, coordinat per Isabel Sánchez, presentadora dels Esports d’À Punt, ens traslladarà l’ambient previ de la gran final a Gdansk. El magazín Bona vesprada també obrirà una finestra vespertina a l’actualitat esportiva de Polònia.

À Punt vol estar també prop dels vila-realencs, per això instal·larà un set informatiu a l’estadi de la Ceràmica, epicentre de les celebracions groguetes, des del qual s’oferirà, a més de l’última hora de la final, la resta de la informació esportiva de la jornada.

El partit es podrà seguir per la ràdio d’À Punt dimecres, a partir de les 20:00 hores, en un especial Europa League del programa Des de la banda.

A més, com que À Punt confia en el triomf dels de Vila-real, en la televisió està previst un programa especial quan finalitze el partit, al voltant de les 23:15 hores. Es farà des de l’estadi del Vila-real i el presentarà Samuel Borja, a qui acompanyaran col·laboradors habituals, com ara els exjugadors Jorge López i Sergio Ballesteros, els dos amb passat groguet.

Abans, mentre arriben els moments de les celebracions, À Punt oferirà un nou capítol del programa de turisme El meu lloc al món. Aquesta setmana ​el protagonistes són l’exjugador del València CF Amedeo Carboni, la cantant i exjurat de Duel de veus Samantha Gilabert i el director de teatre i actor Carles Alberola. Tots tres ens mostraran els seus llocs favorits per a perdre’s dins de la Comunitat Valenciana.

A més, si el submarí guanya la final de l’Europa League, À Punt estarà dijous, de nou, a Vila-real per a oferir en directe l’arribada de l’equip i la rebuda als campions. Un recorregut que, a partir de les 18:30 hores, passarà per les avingudes de França, Alemanya i Francesc Tàrrega de Vila-real fins a arribar a l’estadi de la Ceràmica.

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.