L’actriu Alba Brunet s’incorpora a l’equip del programa per fer-nos estimar i gaudir encara molt més de la mar

A partir d’aquest dilluns a la nit les aventures i l’estima dels que viuen fascinats per la mar tornen a tenir la seva cita amb el programa d’IB3 Televisió, Gent de la Mar.

Pescadors, mariners, esportistes aquàtics, bussejadors, en definitiva, els amants del món de la mar tornen a tenir el seu programa favorit, però això sí, amb canvi de dia d’emissió i amb una nova presentadora que s’afegeix a l’equip.

Era un 7 de juliol del 2014 quan començava l’aventura de Gent de la Mar amb el capítol: sípia i sal de cocó. Des d’aquell dia el programa ha evolucionat i no només ha centrat el seu guió en la pesca, sinó que també ens ha descobert tot el que podem fer a la mar i amb especial atenció a conservar el patrimoni natural de les nostres costes i platges.

El passat mes d’octubre es va emetre el darrer capítol de la temporada i després d’uns mesos de descans, els nostres presentadors en Manolo Barahona, en Pedro Carbonell, en Rafel Gómez i en David Oliver tornen amb noves aventures i amb una nova companya.

N’Alba Brunet, més coneguda com na Marta a la sèrie Pep, serà una de les novetats per a aquesta temporada. Amb ella descobrirem activitats aquàtiques que podem fer a la mar i, sobretot, que podrem fer per primera vegada. A més, si no ho som ja, n’Alba segur que ens incentivarà per tal que siguem uns autèntics enamorats de tot allò que envolta la mar.

En Rafel continuarà fent reportatges relacionats amb els esports aquàtics per als més experimentats, però amb ell també gaudirem d’unes imatges meravelloses davall la mar.

Per la seva banda, els dos presentadors més longeus, en Manolo Barahona i en Pedro Carbonell continuaran amb les seves seccions de pesca de roquer, sense deixar de banda el moment gastronòmic del programa. Amb en David Oliver, la vela, les històries dels barquers i els mestres d’aixa protagonitzaran el seu espai al programa.

Gent de la Mar un programa d’entreteniment en què gaudirem de la diversitat que ofereix la costa balear a través de personatges vinculats d’una manera o altra amb la mar.

Gent de la Mar és una producció de Singular Produccions per a IB3 i s’emetrà cada dilluns a les 22.15 h.

Marcatge de ferrasses, piragua amb Sete Benavides i Ruta dels secrets del contraban

Al primer capítol de la nova temporada, en Pedro Carbonell sortirà a fer marcatge de Ferrasses amb en Pep Alòs, científic de l’IMEDEA. Coneixerem de quina manera col·laboren amb pescadors aficionats per fer el seguiment d’aquests animals i viurem una divertida jornada de pesca.

L’Alba Brunet s’estrenarà com a presentadora de Gent de la Mar amb una sortida en piragua amb el medallista olímpic Sete Benavides. Tendrà un professor de luxe per iniciar-se en aquest esport i passaran un dia ben entretingut en un entorn immillorable.

En Rafel Gómez coneixerà alguns secrets del contraban al sud de Mallorca de la mà d’en Toni Josep i en Tomàs. Ens mostraran alguns amagatalls sorprenents i parlarem amb un dels protagonistes.

Si sortiu a navegar, si vos agrada pescar o si anau a la platja, no ho dubteu, aquest és el vostre programa. Cada dia la mar ofereix petites aventures protagonitzades per pescadors, mariners i amants de la mar. Ells són els protagonistes de Gent de la Mar, un programa amb un denominador comú: l’estimació cap a la mar que ens envolta.

N. P. 

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.