Celebrem 3 anys serà una festa plena d’humor, actuacions i sorpreses que es retransmetrà el 10 de juny des del Teatre Principal de València

El pròxim dijous 10 de juny, À Punt compleix tres anys. Per a celebrar-ho, la televisió pública valenciana prepara una gala molt especial des del Teatre Principal de València. Una festa que inclourà actuacions musicals, humor i moltes sorpreses que divertiran el públic assistent i entretindran el de casa. Celebrem 3 anys serà un programa de televisió que els espectadors podran gaudir a través de la televisió i les plataformes digitals a partir de les 22.00 hores.

La gala d’aniversari la conduiran Àlex Blanquer i Lluís Cascant presentadors de Duel de veus i Tàp Zàping respectivament.

Per l’escenari del Teatre Principal passaran les actuacions de Samantha Gilabert, La Fúmiga, Pep Gimeno Botifarra i la guanyadora i finalista del concurs de talents Duel de veusLaura Sánchez i Guillem Mayo.

D’altra banda, À Punt substituirà els discursos protocol·laris habituals en aniversaris i celebracions per tres monòlegs a l’estil del programa Comediants. L’actor Ferran Gadea ‘Tonet’ i els presentadors Òscar Tramoyeres i Pepa Cases seran els encarregats de parlar als assistents.

La gala farà un agraïment especial a tots els professionals que han participat activament a totes les fites que À Punt ha aconseguit durant els tres anys d’existència de la televisió, també la ràdio i el web, com ara cobertures especials, pandèmia, premis i rècords d’audiència. Servirà, a més, d’homenatge a aquelles persones que han cuidat de nosaltres durant la pandèmia.

Aquesta festa vol ser un abraçada a tots els que durant aquests tres anys han fet i fan possible les emissions d’una televisió pública valenciana de proximitat. La celebració es retransmetrà per la televisió i el web a partir de les 22.00 hores.

N. P.

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.