El magazín de tarda que condueixen Helena Garcia Melero i Lluís Marquina ha presentat aquesta tarda, en exclusiva, la programació d’estiu de TV3. A plató, Judit Mascó, presentadora d'»Aire lliure», la tercera temporada l’1 d’agost; Xantal Llavina, amb capítols nous de «Revolució 4.0»; Xavi Coral, protagonista d’un dels episodis de «L’au pair», que s’estrenarà el 10 d’agost, i Vicenta N’Dongo, que apareix a la sèrie «Buga buga», que es veurà a partir del 9 d’agost, han donat detalls dels seus programes. A més, s’han pogut veure missatges de Bibiana Ballbè, de «La comunitat»; Marc Ribas, que torna a la ruta gastronòmica amb «Joc de cartes estiu» el 29 de juliol, i Charlie Pee, de «Jugada mestra».

També s’ha connectat amb Catalunya Ràdio, des d’on han avançat algunes de les novetats de la tardor que ve a l’emissora com «La tarda de Catalunya Ràdio», amb Òscar Fernández i Elisenda Carod, un programa que ocuparà bona part de la tarda, amb un nou registre.

La programació d’estiu ve plena de novetats, i avui, a «Tot es mou», el magazín de la tarda de TV3, s’han presentat en exclusiva els continguts que es podran veure a partir del 19 de juliol.

Lluís Marquina ha rebut a plató, a través de la catifa vermella, uns quants dels presentadors dels programes d’estiu i s’han pogut saber els detalls de cadascun, a més de veure fragments d’aquests espais. La resta de conductors han estat presents de manera telemàtica o a través de vídeos.

A plató hi ha estat Judit Mascó, presentadora d'»Aire lliure», que estrenarà la tercera temporada l’1 d’agost; Xantal Llavina, que conduirà la nova temporada de «Revolució 4.0″; també s’ha comptat amb Xavi Coral, que participa en un dels capítols d'»Au pair», que s’estrenarà el 10 d’agost, i Vicenta N’Dongo, que apareix a la sèrie «Buga buga», que es podrà veure a partir del 9 d’agost.

A més, s’han pogut veure missatges de Bibiana Ballbè, de «La comunitat»; Marc Ribas, que comença la nova temporada de «Joc de cartes estiu» el 29 de juliol, i Charlie Pee, de «Jugada mestra».

«No soc el presentador, soc la víctima», ha explicat Xavi Coral, un dels protagonistes de «L’au pair». «Et deixen en una casa amb uns nens que no coneixes i esperen que al final sobrevisquis.»

«L’au pair» és un format per a tota la família on un grapat de famosos accepta el repte de convertir-se en cangur d’uns nens que no han vist mai a la seva vida, en un entorn completament desconegut. A més de Xavi Coral, uns altres que han participat han estat Jair Domínguez, Miki Nuñez o Elisenda Carod, entre altres.

Judit Mascó tornarà a presentar una temporada del programa «Aire lliure», que TV3 començarà a emetre el diumenge 1 d’agost.  A partir de l’activitat física i l’esport, el programa recorrerà novament les comarques per donar a conèixer el territori, la gent que hi viu i les seves activitats quotidianes.

«He estat molt ben acompanyada i han fet que m’ho passi molt bé. I no només famosos, sinó també els especialistes que t’ajuden. Gràcies a ells he pogut practicar esgrima, rugbi, escalada sobre el mar, de tot. També hem pogut mostrar comarques, racons i raconets pels que no havíem passat la temporada passada, com la Catalunya Nord. Hem anat fins a Perpinyà i també a Mallorca, l’illa de sa Dragonera», ha explicat la presentadora d'»Aire lliure»

Descobrir territori també és descobrir la seva gastronomia. «Joc de cartes estiu», el programa gastronòmic líder d’audiència de TV3, comença la seva ruta gastronòmica pel país amb la versió d’estiu, amb la cinquena temporada, i amb Marc Ribas deixant de banda la tradicional furgoneta del programa per agafar una moto i viatjar arreu de Catalunya; des de la Barceloneta, passant per Blanes, Roses, Cadaqués, l’Espluga de Francolí, fins a Montblanc.

«Revolució 4.0», amb Xantal Llavina, es preguntarà sobre com serà el món de demà en cinc àmbits que preocupen la societat: teletreball, economia, valors socials, hàbits de consum i salut.

«Es parlarà del món del demà, de si el teletreball ha vingut per quedar-se, si ens agrada més estar connectats o treballar amb l’equip o la compra per internet, que s’ha incrementat moltíssim. Molt ben acompanyada amb convidats de luxe com Andreu Buenafuente parlant del teletreball, amb Joan Laporta, que ens ha donat una entrevista en exclusiva, amb qui parlarem de valors socials; amb Nando Jubany parlem del turisme i, en economia, amb Santiago Niño Becerra, que pronostica que per estar com el 2019 encara trigarem quatre anys. Molta reflexió, però també ens ho passem bé ballant, per exemple, amb Itziar Castro», ha explicat Xantal Llavina.

«La comunitat», el programa multiplataforma amb Bibiana Ballbè continuarà, aquest estiu, apostant per les xarxes socials per crear un espai per reflexionar sobre grans temes; un exercici col·lectiu i participatiu en què l’audiència és creadora i espectadora a la vegada.

Amor, sexe, secrets, assetjament, soledat, ruptures… Són uns quants dels temes de «Buga Buga», la nova sèrie d’aquest estiu, que mostrarà les trobades entre personatges en un lloc comú: la bugaderia on porten a rentar la roba.

«Una mica de tot, com la vida. Moments de drama i de comèdia, però sempre dins d’una bugaderia», ha explicat Vicenta N’Dongo, la protagonista d’un dels capítols de la nova sèrie de TV3 «Buga Buga».

Sis episodis de 20′ amb la direcció d’Alba Simón i Ana Millán i guió d’Alba Simón, Ana Millán i Eric Moral. Formen part del repartiment noms com Kathy Sey, Roser Tapias, Javier Beltrán, Vicenta N’Dongo, Roger Batalla, Emma Arquillué, Laura Aubert i Pere Arquillué, entre altres.

De dilluns a dijous, a la mitjanit, continuarà «Jugada mestra», el programa multiplataforma de TV3 amb Carles Sànchez Verdú, que estarà acompanyat per la còmica i guionista Charlie Pee.

El «Tot es mou» ha connectat amb Laia Ferrer que, des de Catalunya Ràdio, ha explicat, parlant amb els protagonistes, com serà la tardor a l’emissora amb novetats com «La tarda de Catalunya Ràdio», amb Òscar Fernández i Elisenda Carod, un programa que ocuparà bona part de la tarda, amb un nou registre.

«Magazín per on passarà la vida. No volem estar d’esquena al que estigui passant, per tant tindrem una part informativa tractada amb un to més desenfadat del que seria en un informatiu però sense deixar de banda el que interessa a la gent», ha explicat Òscar Fernández. «El que és important és parlar a la gent com parlaries al carrer i des del vessant del que parlaríem si anéssim a fer un cafè. Posarem també el focus en les petites coses que ens desperten més curiositat», ha afegit Elisenda Carod

Laura Rosel tornarà a ocupar-se d’«El matí de Catalunya Ràdio»: «Contents i amb moltes coses a explicar. I amb una nova temporada que si aquesta ha estat dura esperem que la vinent ho sigui, encara amb el virus present, però en positiu. Que sigui la temporada de la recuperació i que comencem a aixecar el cap tots plegats», ha dit Rosel, que no ha volgut explicar més coses, ni avançar més novetats, perquè vol que tothom estigui pendent del programa a partir del 30 d’agost.

Quim Morales arribarà a Catalunya Ràdio per conduir l’última hora d'»El matí de Catalunya Ràdio», amb un espai que substituirà «L’apocalipsi». A Morales l’acompanyaran Joel Díaz i Charlie Pee.

N.P.

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.