Torna una de les cares més volgudes pels valencians amb un programa especial dedicat a les Falles que comptarà amb la participació de la fallera major de València i la seua cort d’honor com a convidades de luxe

Carolina Ferre capitanejarà els caps de setmana el concurs Atrapa’m si pots a partir del setembre. La popular presentadora de Cocentaina ja ha iniciat la gravació dels primers capítols de la temporada postvacacional que arribaran amb una imatge renovada i prometen humor i sorpreses tant per als concursants com per a l’audiència. 

L’estrena coincidirà amb les Falles postpandèmia i, el primer cap de setmana, els dies 4 i 5 de setembre, anirà dedicat a les festes valencianes i comptarà amb la fallera major de València i la seua cort d’honor.

Una de les novetats amb les quals s’enceta la nova temporada afecta la mecànica del concurs. S’han inclòs canvis que donen més agilitat i més atractiu al programa, amb què el concurs ja compta en altres edicions de diferents cadenes autonòmiques.  

 

Programa consolidat en la televisió d’À Punt

Atrapa’m si pots cap de setmana s’ha consolidat com una de les cites de la televisió d’À Punt, juntament amb l’emissió diària de dilluns a divendres, que s’ha estabilitzat en un 4,5% de quota mitjana d’audiència.

Atrapa’m si pots cap de setmana és temàtic. Cada dia, dissabte o diumenge, el programa se centra en un tema concret i les preguntes hi estan relacionades. Fins ara, s’han emés ja 135 programes de l’Atrapa’m si pots cap de setmana, com ara els dedicats a l’Albufera, Salvador Dalí, Raffaela Carrá, Nino Bravo i, fins i tot, un programa especial sobre L’Alqueria Blanca.

Els programes de cap de setmana conserven l’essència de l’edició diària, que presenta Eugeni Alemany. A més, tenen molt marcat l’ingredient de l’humor a través de les disfresses i la representació dels personatges o la interpretació teatral dels temes.

Torna Carolina Ferre

És una de les notícies més esperades per l’audiència valenciana perquè la presentadora és molt volguda. Carolina Ferre té una llarga i consolidada trajectòria televisiva tant d’àmbit autonòmic com nacional. En À Punt ha presentat el magazín diari À Punt Directe, ha copresentat juntament amb Eugeni Alemany les campanades d’À Punt de 2019 i de 2020 i pròximament de l’estiu estrenarà Tresors amb història, un format innovador que combina cultura, entreteniment i participació ciutadana. Carolina Ferre destaca per la seua professionalitat, naturalitat davant de les càmeres i enorme sentit de l’humor. 

El concurs promou la difusió de la cultura pròpia, els costums, la gastronomia, la geografia, l’esport i la riquesa mediambiental de la nostra terra. Les preguntes del concurs fan referència a la cultura, la literatura, l’art i els esports en general, i en un elevat percentatge, tracten del patrimoni, la història, la llengua, els costums i els esports valencians.

N.P.

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.