Maria Juan condueix aquest format d’èxit internacional que també emet el segon canal de la televisió autonòmica basca.

Atrapa’m si pots serà ‘Especial Falles’ aquest cap de setmana amb Carolina Ferre, que a partir d’ara presentarà el concurs de la sobretaula de dilluns a diumenge.

Divendres, a les 15.15 hores, la televisió d’À Punt ha programat la preestrena d’Això no és normal, un nou concurs presentat per Maria Juan i Nerea Sanfe, com a copresentadora, que ens acompanyarà cada dia, a partir del dia 6 de setembre, de dilluns a divendres, de 13.00 a 14.00 hores.

Això no és normal no és el concurs clàssic de preguntes i respostes de cultura general. Agafa els costums, les opinions i la forma de ser dels ciutadans de la Comunitat Valenciana per a transformar-ho en un quiz show d’èxit, diferent, divertit i per a tota la família. Ací competeixen dos parelles, al llarg de huit rondes per a arribar a la final i emportar-se el pot acumulat.

Per a saber la resposta correcta, el programa realitza, prèviament, una sèrie d’enquestes a través d’una empresa demoscòpica, de manera que és la mateixa ciutadania de la Comunitat Valenciana l’encarregada de donar-nos la resposta. També es fan enquestes de carrer per a veure què opina la gent dels temes que es plantegen en el programa.

D’acord amb les dades arreplegades, la presentadora Maria Juan i la copresentadora Nerea Sanfe llancen una sèrie de preguntes als concursants perquè tracten d’endevinar si el que es planteja en l’enunciat “és normal” o “no és normal” per als valencians.

A banda, des del plató, comptaran amb una representació de ciutadans de tota la Comunitat Valenciana que, amb el nom de “veïnat”, faran també la seua aportació al voltant de les preguntes que es plantegen. Són huit persones de distints sexes, edats i procedència amb les quals els concursants podran jugar per a guanyar més punts. Una selecció de ciutadans de la Comunitat Valenciana -personatges hilarants, extravertits i espontanis- que visitaran de manera recurrent el plató, i sobre els quals els concursants hauran de tractar d’endevinar distintes qüestions.

La presentadora Maria Juan, actriu i còmica d’Ontinyent, és una de les cares més conegudes d’À Punt. Formats com ComediantsAl mal nom, bona cara i Assumptes interns l’han convertida en un referent per al públic valencià. En l’actualitat compagina la presentación els caps de setmana del programa Podríem estar millor, de la ràdio d’À Punt Mèdia, amb les actuacions als escenaris de tota la Comunitat Valenciana.

La copresentadora Nerea Sanfe, comunicadora i instagramer de Godella, és una de les joves periodistes que es va fer popular entre l’audiència valenciana per les seues divertides intervencions en el magazine À Punt Directe. Ara, en aquest format, serà l’encarregada d’animar i jugar amb les persones del plató que representen “el veïnat”.

Això no és normal és l’adaptació del format internacional Are you normal? que ja s’ha estrenat amb èxit als EUA (OWN), Romania (Kanal D), la Xina (Tencent), el Vietnam (VTV9) i els Països Baixos (NPO 3). A Espanya, el concurs s’emet, amb molt bona acollida per part de l’audiència, a EITB2 (‘Esto no es normal’).

Carolina Ferre, nova presentadora del concurs Atrapa’m si pots

Aquest dissabte i diumenge, a les 15.00 hores, el concurs Atrapa’m si pots estrena presentadora. Carolina Ferre serà l’encarregada de conduir els dos programes especials de Falles del cap de semana, i continuarà al capdavant del concurs de dilluns a diumenge.

Els especials Falles d’Atrapa’m si pots tenen com a convidats destacats rostres de la festa, com ara la fallera major de València, Consuelo Llobell, i la seua cort d’honor, que ajudaran els concursants a guanyar el millor premi. L’humor faller està assegurat, i de segur que els espectadors i espectadores passen una divertida sobretaula a casa.

La presentadora de Cocentaina també conduirà pròximament el programa Tresors amb història, que prepara À Punt Mèdia.

N. P.

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.