Aquesta temporada, tornen els plats forts a TV3, amb nous capítols de “Crims”, “Joc de cartes”, “Polònia” o “El foraster”, i irrompen grans estrenes com la ficció “L’última nit del karaoke”, el sorprenent i divertit “Fake night”, el reality “Lloguer a primera vista”, el musical “Labanda sonora”, cuina saludable amb “Dilluns començo” o un nou programa sobre sexualitat, “El punt D”, com a exclusiva del menú digital.

Informació, entreteniment, ficció i divulgació al servei de la ciutadania per encarar, un any més, una nova temporada sent la televisió líder i de referència a Catalunya.

Hi han assistit els presentadors i els actors dels programes: Marc Ribas, Lídia Heredia, Oriol Parreño, Elena Gadel, Tomàs Molina, Cristina Puig, Quim Masferrer, Carles Porta, Marta Bosch, Helena Garcia Melero, Toni Cruanyes, Toni Soler, Marta Torner, Roser Tapias, Llucià Ferrer i Ivan Labanda.

“Sereu els primers de tastar el menú de tardor que us hem preparat on s’han posat, com sempre, els millors ingredients. Hem preparat un gran àpat de retrobada, que després d’aquests temps tan complicats retrobar-se és sempre una gran alegria. Comptarem amb uns amfitrions de luxe, que seran els rostres i els protagonistes de la nova programació”, ha explicat el director de TV3, Vicent Sanchis. “Enguany torna el ‘Sempre teva’, i s’hi suma una celebració d’energia i d’optimisme que donaran les cares i les apostes de programació de la nova temporada de TV3. Estem convençuts que serà un èxit, que permetrà continuar sent líders, després de tancar el millor agost des de fa 14 anys, i fer televisió amb voluntat de servei públic, d’informar i d’entretenir. Amb voluntat de referència i lideratge”.

Sanchis ha explicat que els programes del day time, com “Els matins”, “Planta baixa“, “Cuines”, “Com si fos ahir” o “Tot es mou” ja es van començar a emetre el dilluns 30 d’agost, i “Està passant” va començar ahir mateix. Pel que fa al prime time, dimecres es va estrenar “Lloguer a primera vista”, amb Anna Simon, i dissabte també va tornar a la programació el “FAQS”.

A partir d’aquesta setmana, s’aniran incorporant a la graella noves propostes, com “Fake night”, “Dilluns començo” o “L’última nit del karaoke”, i també noves temporades de programes d’èxit, com “Crims”, “El foraster”, “Atrapa’m si pots” o “Persona infiltrada”.

Així mateix, no es poden oblidar els espais d’Esports, com “Onze”, “Gol a gol” o les transmissions esportives; o els espais informatius, amb les diferents edicions dels “Telenotícies”, els documentals del “Sense ficció” o els reportatges del “30 minuts”. I al desembre, tornarà la cita amb “La Marató”, que aquest any celebra la 30a edició, dedicada a la salut mental.

Al costat del director de TV3, ha estat Marc Ribas, que tornarà amb nous capítols de “Joc de cartes”. Avui ell no ha cuinat, ho han fet els presentadors i cares de la casa en les quatre taules amb tots els ingredients necessaris per fer una bona cuina televisiva.

Quim Masferrer torna amb una nova temporada d’“El foraster”

“Hem tingut dificultats de nivell Covid, com no fer coses corals o no entrar dins de les cases, però “El foraster” té molta veritat i notes les ganes de la gent de fer coses en grup encara que sigui amb totes les mesures de seguretat. Se’m veurà patir, cosa que agrada molt a l’audiència, i el foraster no sap dir que no i em veuran fent pònting, ràpel…”

Carles Porta, el true crime de TV3 torna amb el cas de la Guàrdia Urbana de Barcelona

“Ja venim d’un gran èxit a la ràdio, però estem sorpresos de l’èxit que ha tingut a TV3, on acumulem molta diversitat de públic. Hem de mantenir aquest nivell d’exigència i el respecte, perquè hi ha gent i famílies afectades”.

“Arribarà una minisèrie de quatre capítols del cas de la Guàrdia Urbana de Barcelona. El que farem és ajuntar les informacions, fer un bon relat visual i narrativament de tot el que s’ha dit. Primer capítol, fets, què van descobrir els Mossos. Segon, la versió de la Rosa Peral. Tercer, el mateix relat des de la perspectiva de l’Albert, que és diferent. I al quart deixarem al públic fer de jurat veient el que s’ha dit al judici”.

Amb Cristina Puig, continuen l’actualitat i l’entreteniment a “Preguntes freqüents”

“Som els últims de la setmana, toquem tots els temes d’actualitat però amb un altre to. Política, molts testimonis, històries potents de persones anònimes parlant amb els protagonistes i generant, de tant en tant, alguna polèmica… Aquesta temporada hem incorporat la Nausícaa Hernàndez, una periodista jove que abordarà temes a través dels grafismes. I encara n’hi ha d’haver més perquè el que volem és que es mogui la gent pel plató, sortir de l’estàtica de la taula i que pugui ser una coreografia diferent i amb musica en directe”.

Marta Bosch amb una temporada esportiva que ha començat amb força

“Aquesta temporada tindrem bon futbol a TV3, i una gran aposta pel futbol femení, perquè tenim els drets de la Lliga Iberdrola i es podran veure els millors partits. La setmana passada ja es va començar amb el tricampió, el Barça.

Es tornarà a veure un clàssic a TV3 de la Primera RFEF. Un clàssic dels filials, el Barça B i el Madrid Castella, que no s’havien enfrontat mai i que podrem veure a TV3. I no només futbol, també tindrem moltes curses de muntanya com l’Olla de Núria i es podrà veure en directe el Messi de les curses, el Kilian Jornet.”

Lídia Heredia, nova temporada d’“Els matins”

“Fer un programa diari és com fer una barra de pa bé cada dia, i nosaltres volem fer un programa amb el màxim d’honestedat i el màxim de rigor. ‘Els matins’ utilitza tots els gèneres del periodisme al servei de fer entendre el món, amb un punt d’entreteniment. Fem companyia, informem i mirem de tenir els protagonistes… Convidem experts que puguin explicar la situació econòmica i social post-Covid, però la nostra batalla és portar sobretot protagonistes en un any de transició que no se sap ben bé com anirà.”

Oriol Parreño estrena “Fake night”

“El programa va sobre un tio que té un late nigh; que vol fer la millor entrevista possible i s’hi obsessiona. El nom va sorgir d’una reunió de guionistes, “Fake night”… ‘Vull fer història de la televisió’, és una frase que dic molt. Quan em proposen una entrevista, jo de seguida m’imagino com podria arribar a ser…”

Elena Gadel, nova temporada de la sèrie de sobretaula “Com si fos ahir”

“La Noe viu un moment àcid. És una noia molt viva i el Miquel li està fent una mica la guitza i, a sobre, ara li toca conviure amb la mare”. “Com si fos ahir” arriba a la cinquena temporada amb una audiència fidel i, “veient la línia que segueixen els personatges, encara hi ha molt recorregut i colors per a aquesta sèrie”.

Tomàs Molina explica les novetats a l’espai “El temps”

“Estem en una època de fenòmens meteorològics extrems que es fan difícils de comunicar perquè es van repetint i s’aniran repetint. És un repte seguir-ne parlant: informar i conscienciar la gent per evitar aquesta evolució climàtica. Cal donar eines i fer-ne servei públic.”

Helena Garcia Melero, al capdavant del “Tot es mou”, el magazín de les tardes de TV3, on s’han incorporat nous col·laboradors i noves seccions, com “Tot és amor”

“Estrenem la temporada amb la bona energia que transmet un pastís de xocolata. Venim d’una època molt intensa i dura i vaig tornar amb la sensació que l’actualitat estaria una mica més anestesiada, que seria possible un altre to, i llavors, el bisbe Novell se’ns enamora! Això ho ha animat tot i ens ha servit de teloner d’aquest nou espai que és “Tot és amor”, del qual ja estem fent càstings i està funcionant molt bé. Tan bé, que jo espero que ocupi tota la franja de divendres i jo poder fer festa com en Toni Soler, els divendres.”

Toni Cruanyes, un dels rostres dels informatius de TV3, els més vistos i els més ben valorats temporada rere temporada

“El ‘TN vespre’ és la suma dels esforços de tots els informatius diaris, el Comarques, el Matí, el Migdia, les connexions del 3/24 i el Més 324. És un treball en equip que aconsegueix excel·lir en la informació en uns moments molt complicats, reptes que no són nous que cada cop són més difícils, com el canvi climàtic, per exemple. Els informatius són com una orquestra que amb la tasca conjunta aconsegueix l’èxit. Són 40 anys d’experiència, i el secret és cada dia deixar-hi la pell, no canviar el que funciona, però no donar-ho tot per fet o deixar-ho a l’atzar.”

Toni Soler, al capdavant de l’“Està passant”, un espai en plena forma i amb noves incorporacions

“Som com l’estoreta en què la gent es frega els peus abans del TN. És escalfar motors abans de les notícies de veritat… En el programa hi ha els de sempre: Jair Domínguez, Elisenda Carod, Òscar Andreu, Marc Giró, Peyu, Judit Martín, el Magí i tres cares noves, que són d’Asaari Bibang, Oye Sherman i Marc Sarrats.”

Llucià Ferrer continua en el concurs de preguntes i respostes del cap de setmana, “Atrapa’m si pots”

“És un programa que va sol. N’estem gravant nous capítols amb novetats, per fidelitzar encara més, com que els finalistes podran optar a aconseguir el pot i, si no l’aconsegueixen, poden tornar al següent programa. Aquest estiu m’he trobat molts nens que m’han dit que segueixen el concurs, i és que “L’atrapa’m” ajunta les famílies davant la televisió en un moment que costa molt que això passi.”

Roser Tapias, una de les protagonistes de la nova sèrie de ficció de TV3 “L’última nit del karaoke”, al costat d’altres cares conegudes, com Elisabet Casanovas, Joan Dausà, Artur Busquets, Àlex Maruny, Paula Malia o Santi Pons

“És una comèdia musical. Un còctel que agita històries diferents en un mateix espai, El Karaoke Imperial del Sr. Wang, i en un mateix moment, el dia que es crema… que és un dels temes a descobrir. És un viatge d’emoció, una història de misèries humanes, de desitjos i molta música”.

Marta Torné, amb tercera temporada de “Persona infiltrada” i nous convidats disposats a descobrir qui és l’infiltrat a la família

“Seguim mantenint la intriga i l’humor; canviem una mica l’estètica, una mica més pop. A més, la família no podrà mentir si no és per encobrir l’infiltrat…“

Amb Ivan Labanda, la música continuarà amb “Labanda sonora”

 “L’humor, la música, els convidats i una mica de gamberrisme són els punts principals del nou programa. Jo tinc una mena de “cosí”, saps? El James Corben. I ens hem inspirat una mica en el seu format.”

Ivan Labanda i Roser Tapias, dos dels protagonistes de les novetats d’aquesta temporada, han protagonitzat una actuació musical com a final d’aquest àpat ple de bons ingredients televisius.

Sobre els continguts digitals, Vicent Sanchis ha explicat: “Nosaltres no estem fent una televisió per al passat; estem fent una televisió per al present: continguts per a diferents plataformes”. També ha parlat de la programació infantil i juvenil: ”Amb un esforç pressupostari, si podem, mirarem de tenir més programació infantil i juvenil, tant en digital com pels canals de TDT”.

N. P.

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.