Tresors amb història és una de les novetats de la televisió d’À Punt per a la temporada de tardor. L’estrena serà aquest dissabte a les 21:45 hores en acabar l’NTC Nit.

Carolina Ferre i el seu equip d’historiadors Vicent Baydal, Irene Ballester i Joan Seguí i l’expert en esports Paco Lloret, tenen el repte de seleccionar els cent objectes que expliquen millor la història valenciana dels últims cent anys.

Tresors amb història visitarà algunes de les ciutats valencianes més emblemàtiques per a conéixer històries excepcionals i trobar els tresors que es mostraran en una gran exposició final amb la col·laboració del Museu Valencià d’Etnologia.

Cada dissabte a la nit Carolina Ferre presentarà aquest format d’entreteniment pensat per a tota la família. I amb ella estarà el reporter José Molins. El programa té previst també viatjar per huit ciutats diferents de la Comunitat Valenciana per a descobrir els seus tresors: Gandia, Castelló de la Plana, Alcoi, Xàtiva, Vila-real i Elx, entre altres.

«Fer Tresors amb història ha sigut tot un luxe, poder conéixer de primera mà històries personals tan potents i emotives. Una meravella. Quan dius que fem la segona temporada? Hahahaa»- comenta Carolina Ferre.

En el primer capítol de la mà de Carolina Ferre coneixerem com som els valencians i les valencianes a través dels seus objectes quotidians. Viatjarem en el temps amb un cotxe model 800 i coneixerem l’emocionant i dura història personal que hi ha darrere d’una maleta del camp de concentració de Mauthausen.

Des de fa un parell de mesos l’equip de Tresors amb història ha rebut nombroses peces úniques que s’han registrat prèviament en la pàgina web del programa (https://www.tresorsambhistoria.es/). La web segueix activa i s’ha convertit en un arxiu digital que continua obert a rebre objectes dels valencians.

Tresors amb història és una producció d’À Punt Mèdia en associació amb Sunrise Pictures i El Terrat amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i l’Institut Valencià de Cultura, basada en el format National Treasures, creat i llicenciat per EZ Films – Ireland. De fet, el programa es va estrenar amb gran èxit en la televisió pública d’Irlanda i s’ha adaptat a Dinamarca i Nova Zelanda.

Cada dissabte a les 21.45h en la televisió d’À Punt

N. P.

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.