Marta Ventura i Mathies Muñoz, amb un interessant equip de col·laboradors presenten el nou format del programa que, de dilluns a divendres, a les 12 hores ens acostarà l’actualitat valenciana.

Els matins d’À Punt incorporen a la programació diària el nou format del programa A la Ventura. A partir del dimecres 13 d’octubre, de 12 a 14 hores, Marta Ventura encapçala l’equip del nou magazín diari d’À Punt televisió. Amb ella Mathies Muñoz com a copresentador s’encarregarà de l’anàlisi de dades, amb un to més didàctic i explicatiu. No hi faltaran col·laboradors com Chus Lacort i José Molins, amb el meteoròleg Adrià Revert, que farà la previsió de la jornada i amb el aprendrem moltes curiositats al voltant de l’oratge.

A la Ventura és un magazín matinal que de dilluns a divendres acostarà l’actualitat informativa, social, política i cultural de la Comunitat Valenciana. El nou format, que dirigirà la periodista Pura Requena, també analitzarà el que ens envolta amb experts i tertulians. Amb un to amable A la Ventura acompanyarà cada matí els que trien la televisió pública valenciana.

L’estructura del programa tindrà dos parts diferenciades: la primera inclourà una tertúlia amb els temes més socials, que ens afecten a totes i tots. La segona part abordarà assumptes més polítics, enllaçarà i avançarà l’actualitat de la jornada que oferirà, a partir de les 14 hores, l’informatiu Notícies Migdia.

El nou programa A la Ventura completa, de dilluns a divendres, la programació matinal d’À Punt televisió, que comença a les 7 hores amb Les notícies del matí des de la ràdio d’À Punt amb Jèssica Crespo i Òscar Martínez, continua amb els millors moments del programa Bona vesprada amb Màxim Huerta, María Fuster i Joan Espinosa, i que que es tanca a les 14 hores amb el Notícies Migdia que presenta Victòria Maso.

À Punt continua complint la voluntat d’oferir una proposta de qualitat i de proximitat als espectadors i espectadores que cada dia trien la radiotelevisió pública valenciana.

N. P.

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.