Aquest Nadal la radiotelevisió pública À Punt vol ser la cadena de proximitat per a unes festes casolanes i per això ha preparat un menú variat i deliciós per a tota la família. L’entreteniment tindrà un espai fonamental des de primera hora del matí.

Des de les 7 fins a les 11 hores la programació infantil ocupa la graella que, a més de les sèries i dibuixos animats i les novetats de La Setmana de Colla, inclourà una pel·lícula per als menuts de la casa fins que les xiquetes i els xiquets tornen a escola.

À Punt obri les seues finestres a la il·lusió del sorteig de la Grossa a partir de les 8 hores del dimecres 22 de desembre. Per la televisió, l’equip del magazín A la Ventura, amb Marta Ventura i Mathies Muñoz. connectaran amb tota l’actualitat i el repartiment de premis. També, des de la ràdio d’À Punt, els programes Les notícies del matí i El rall es donen la mà per a treballar conjuntament. Jèssica Crespo i Clara Castelló seran les encarregades de contar tot el que passe al voltant del dia de la sort que dona pas a les festes nadalenques.

Carolina Ferre, que continuarà cada migdia repartint fortuna i somriures des del concurs Atrapa’m si pots que també prepara un especial pel dia 28, serà la convidada del programa Trau la Llengua del dijous 23 amb les paraules soflimades.

En acabar, À Punt emet un documental que fa un repàs detallat de la trajectòria professional de Concha Piquer des dels inicis fins a la seua consagració i retirada, que posa l’accent sobretot en la seua intervenció protagonista en la primera filmació sonora de la història, datada el 1923. En el documental, a més de diversos especialistes del món de la copla i el cinema, cantants espanyols contemporanis, com Martirio, Luis Eduardo Aute o Miguel Poveda, evidencien amb els seus testimoniatges la influència posterior d’aquesta cantant única.

El magazín Bona vesprada amb Màxim Huerta i Maria Fuster no descansa per Nadal i ens mostrarà cada dia com se celebren estos dies de festa en pobles i ciutats de tota la Comunitat Valenciana. A més durant els dies de Nadal anirem descobrint detalls de l’especial de la nit de Cap d’Any.

Per a la nit del 24 de desembre el prime time comença amb el tradicional discurs del rei, seguit del programa especial Nit de Nadal del Tàp zàping amb Lluís Cascant, la pel·lícula Pare Noel i companyia i el recull d’èxits Per Nadal, cançons amb més de dos hores de música.

El dia de Nadal À Punt inclou un programa amb sabor nadalenc amb No tenim trellat d’Òscar Tramoyeres, seguit de tres pel·lícules: dos del director valencià Luis Garcia Berlanga, PlàcidoNóvio a la vista en l’any del seu aniversari, i Cat Balluu, la ingènua explosiva.

La cartellera de cinema d’À Punt oferirà divertits títols per a tota la família en la sobretaula: Los futbolísimos (el dia 24 a les 16 h), Els Goonies (el dia 25 a les 16 h) o Marit per sorpresa (el dia 26 a les 16 h)

El simpàtic concurs Això no és normal amb Maria Juan i Nerea Sanfe torna a la pantalla a les 13 hores, a partir del dia 25 de desembre, de dilluns a diumenge.

N. P.

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.