Elena Gadel i Llucià Ferrer seran els encarregats de presentar les campanades, a les 23.50, per acomiadar el 2021 i donar una gran benvinguda al 2022. Al voltant de les campanades, TV3 ha preparat una nit plena d’humor. A les 22.05, l’”APM?”, amb les campanades de Joel Díaz i Isma Juárez; a les 22.55, un “Polònia” especial Cap d’Any amb el títol de “Crims, especial Cap d’Any: la mort del 2021”. Després de donar la benvinguda al 2022, a les 00.05, es podrà veure “TV3xUnTub presenta: 2022 RESET”, presentat també per Elena Gadel i Llucià Ferrer. TV3 es prepara per fer un canvi radical a la seva graella, almenys per un dia, aprofitant l’entrada de l’any nou.

Joel Díaz i Isma Juárez faran les campanades de l’”APM?”

Els dos reporters de l’”APM?” faran les campanades amb l’audiència, molt ben acompanyats des de Barcelona i Madrid. A banda, reuniran els 12 moments més divertits de l’any, en Julen Music cantarà el tema musical de l’any, se sabran els bons propòsits de la Rocío Quillahuaman i també es repassarà el bo i millor d’un dels anys més intensos que es recorden.

Tot això i molt més, en un “APM?” especial de 40 minuts que s’emetrà divendres, després del “TN vespre”.

La mort del 2021, al “Polònia” especial Cap d’Any

Un any més, els millors moments del “Polònia” seran els protagonistes de la nit de Cap d’Any a TV3. Abans que Llucià Ferrer i Elena Gadel ens facin ennuegar amb el raïm a tots els catalans, Carles Porta (Fermí Fernàndez) intentarà posar l’última llum a la foscor en aquest “Crims, especial Cap d’Any: la mort del 2021.”

Porta explicarà tots els detalls dels crims més esgarrifosos de l’any i farà una rigorosa investigació sobre els millors gags del “Polònia” d’enguany.

Es tornarà a ballar a ritme dels musicals preferits com la bachata de Franco (Manel Lucas) i Pablo Casado (David Marcé) com si fossin C. Tangana i Nathy Peluso, el comiat més sonat “Moi… Manuel Valls”, la indepe girl de la Laura Borràs (Agnès Busquets), o els 500 casos de corrupció del PP, entre altres.

I com diu la cançó de Mecano, el programa farà balanç “de lo bueno y malo” i es recordarà com han pujat els preus de la llum i de la benzina i com ha baixat, en canvi, el valor de Koeman (Xavi Cazorla). I és que no es pot parlar de crims sense parlar del Barça. Per això també es recordarà Xavi Hernández (Xavi Espinosa) suplicant un Diazepam.

L’audiència no cal que en demani. No hi ha millor antídot per l’angoixa que l’humor, i, amb aquest especial Polònia 2021, un resum amb més riure acumulat per segon de tot l’any. Vaja, que el crim seria no veure’l.

“TV3xUnTub presenta: 2022 RESET”

TV3 es prepara per fer un canvi radical a la seva graella, almenys per un dia,  aprofitant l’entrada de l’any nou. Per això, el primer programa que veurà l’audiència després de les campanades serà “TV3xUnTub presenta: 2022 Reset”, un especial festiu en què diferents presentadors de la cadena intercanviaran els seus platós habituals pels dels seus companys. Una divertida proposta que donarà pas a situacions imprevisibles entre les cares de TV3.

La festa també estarà assegurada aquella nit amb el recull de les millors cançons que han sonat durant el 2021 i els moments televisius de la programació de TV3 que han fet gaudir i emocionar durant aquest any.

L’especial postcampanades de TV3, “2022 Reset”, estarà presentat per Elena Gadel i Llucià Ferrer.

N. P.

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.