Amb la nova temporada, que s’estrenarà dilluns, Televisió de Catalunya renova la programació del day time, amb canvis d’horaris d’emissió i de cares al capdavant dels programes «Els matins», «Tot es mou» i «Planta baixa».

A partir del dilluns, TV3 aposta per tres professionals amb una sòlida trajectòria per liderar els programes del day time: Ariadna Oltra presentarà “Els matins”, Helena Garcia Melero continuarà al “Tot es mou” i Agnès Marquès torna a la televisió pública per presentar “Planta baixa”.

Amb aquesta proposta de programació amb tres professionals consolidades, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals fa un pas decidit per a una aposta femenina de primer nivell a la programació dels seus canals. 

Els matins” torna amb un format renovat i presentadora nova: Ariadna Oltra, que ja havia conduït aquest programa informatiu en etapes anteriors i els últims anys ha encapçalat l’arrencada informativa del day time amb el “TN matí”. Amb aquest espai d’informació i anàlisi, es continuarà prenent el pols de l’actualitat matinal en directe. El programa inclourà l’entrevista del dia i una taula d’actualitat a la qual se sumaran, a més dels analistes del programa, persones expertes per abordar i debatre tots els àmbits: social, polític, econòmic, ecològic, cultural, científic i tecnològic, i internacional. 

Tot seguit arribarà el magazín “Tot es mou”, amb Helena Garcia Melero al capdavant, com en les últimes temporades. A més de canviar l’emissió de tardes a matins, el programa estrenarà grafisme i tindrà un plató nou, que combinarà amb sortides pel territori, per poder oferir tota l’actualitat i entreteniment als espectadors. El programa incorpora cada dia una secció de successos; la cuina i l’alimentació hi seran també un ingredient diari; els esports tancaran la setmana amb una secció amb molt de moviment, i una de les apostes del programa serà també la informació sobre el medi ambient. A més, hi seguiran algunes seccions habituals, com “La tribuna”, l’espai d’opinió que comptarà amb la participació de Josep Cuní, Pilar Rahola, Antoni Bassas, Jaume Barberà i Quico Sallés.   

A la tarda, després de la sèrie “Com si fos ahir”, la programació continuarà amb “Planta baixa”, que canvia d’horari d’emissió amb la voluntat de mantenir l’esperit que l’ha consolidat als migdies i plantejar registres nous en un mateix espai, amb elements, continguts i cares noves. Agnès Marquès torna a TV3 per presentar el programa, que codirigirà amb Maiol Roger. Amb l’objectiu de combinar l’aposta amb mirada pròpia de l’actualitat i oferir-ne tots els prismes amb una oferta d’entreteniment nova, el programa ampliarà el ventall d’entrevistes a persones rellevants en tots els àmbits i aplicarà el sentit de l’humor a les coses que passen. Tot, per informar i entretenir l’espectador durant la tarda i donar llum nova al plató de «Planta baixa». 

N. P.

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.