Aquest dilluns, 5 de setembre, iCat enceta la temporada 2022-2023. Ho fa amb una programació musical i cultural plenament consolidada i dues grans novetats en l’horitzó per a la franja nocturna entre setmana. A partir del 19 de setembre, l’emissora farà un pas més per connectar amb les generacions joves amb l’estrena de «LOFT», amb Xènia Casado i Berta Aroca, de dilluns a dijous de 21.00 a 23.00; i de «Les gates», amb Mariona Batalla, els divendres en el mateix horari. Uns programes que estaran disponibles tant a l’FM com en format digital, i que incorporen continguts exclusius a xarxes socials com YouTube, TikTok i Instagram.

El programa despertador «Els experts», amb les 5 hores de programa que va estrenar la temporada passada (de 06.00 a 11.00), donarà dilluns el tret de sortida a la programació d’iCat de la temporada 2022-2023, que seguirà comptant entre setmana amb la selecció musical d'»iCatPlay» (d’11.00 a 18.00), l’espai d’actualitat musical «Independents» (de 18.00 a 19.00), el «Pista de fusta» de Miqui Puig (de 19.00 a 20.00) i «El celobert» de Lluís Gavaldà (de 20.00 a 21.00). Fins al 16 de setembre, el programa d’autor «DeliCatessen», amb Albert Puig, s’emetrà de 21.00 a 22.00, però, a partir del dia 19, estarà programat de 23.00 a 00.00, de manera que coincidirà en horari amb la seva reposició del cap de setmana.

Els nous continguts d’iCat per al públic jove arribaran a partir del 19 de setembre entre setmana de 21.00 a 23.00, amb els programes «LOFT», amb Xènia Casado i Berta Aroca (de dilluns a dijous) i «Les gates», amb Mariona Batalla (els divendres).

L’aposta per l’audiència més jove la completa la incorporació de la tiktoker Farners Pei Hong per fer de copresentadora amb David Its Me al programa «Kids», disponible cada dissabte a partir de les 20.00, des del 10 de setembre, al web d’iCat i a YouTube. Amb continguts extra a TikTok i Instagram.

Descripció dels programes. Les novetats:

LOFT

Amb Xènia Casado i Berta Aroca
De dilluns a dijous, de 21.00 a 23.00
També en vídeo a YouTube, Tik Tok i Instagram

Xènia Casado i Berta Aroca presentaran a partir del dilluns 19 de setembre «LOFT», un magazine que s’emetrà les nits de dilluns a dijous a les nou. Dues hores amb entrevistes, reportatges i col·laboradors que parlen de cultura remix, de música, tecnologia, moda, ball, arts escèniques o noves tendències amb la mirada vertical de la generació Z (15-24 anys). El programa es podrà seguir en versió ràdio FM, podcast, YouTube, Tik Tok i Instagram.

Xènia Casado ha estat locutora de Flaix FM i presentadora al Twitch d'»Eufòria» (TV3). També ha format part de l’equip digital d'»Operación Triunfo» i «Hoy No Se Sale» d’Ibai Llanos a Mediapro.

Berta Aroca és una de les creadores de contingut en català amb més popularitat a TikTok, amb gairebé 176.000 seguidors. Va començar a publicar en aquesta xarxa social a mitjans del 2020, però la seva trajectòria dins l’àmbit audiovisual es remunta al 2013, quan va estrenar un canal a Youtube on compartia vídeos d’entreteniment.

Les gates

Amb Mariona Batalla
Divendres, de 21.00 a 23.00
També en vídeo a YouTube, Tik Tok i Instagram

Programa setmanal de cultura urbana obert a la música, l’estètica, les arts plàstiques i digitals i els continguts multimèdia relacionats. També tractarà temes generacionals de millennials i zetes com la salut mental, la crisi climàtica, la identitat de gènere o la precarietat laboral. El també músic Mama Dousha i el realitzador de vídeo i creador de mems Guillem Camós acompanyaran la Mariona durant les dues hores de programa.

Mariona Batalla és una artista multidisciplinària: estudiant de Periodisme a la UAB; cantant amb Lildami i líder del grup Flora; autora dels dos poemaris «Distintas formas de miedo» i «Construirle la casa a un deseo»; creadora de contingut a Canal Malaia i col·laboradora al programa despertador d’iCat «Els experts».

Kids

Amb David Its Me i Farners Pei Hong
Dissabtes, a les 20.00, al web i a YouTube
Amb continguts extra a TikTok i Instagram

«Kids» arrenca el 10 de setembre en digital amb la incorporació de la tiktoker Farners Pei Hong de copresentadora amb el David Its Me. «Kids» és un podcast en vídeo que recull el bo i millor del panorama de creadors de continguts en català i moltes altres coses més que interessen els més joves i no tan joves. «Kids» viu a TikTok, a YouTube i al mòbil dels seus seguidors.

Els espais consolidats diaris:

Els experts

Amb Albert MirallesRoger Seró i Laia Vidal
De dilluns a divendres, de 06.00 – 11.00
També en vídeo a YouTube, TikTok i Instagram

El despertador «Els experts» manté les 5 hores de programa que va estrenar la temporada passada, de 6.00 a 11.00, amb noves seccions i la incorporació de nous col·laboradors, com Pau Serrasolsas, músic i compositor del grup Ginestà, que muntarà un consultori amb els oients. També s’estrenarà la cantant Carlota Flaneur, que cada setmana analitzarà a fons una cançó. Estela Ortiz i Mariona Batalla seguiran cada dia les últimes tendències de moda, arts plàstiques, feminisme, ecologia, salut mental i els mons millennial i Z.

Resta de programes

A la tarda arriba l’actualitat musical amb «Independents», de 18.00 a 19.00, amb Josep Martín i David Talleda. Les cançons noves d’artistes d’aquí i de fora, els concerts de la setmana, les novetats discogràfiques, les entrevistes als músics del moment, les llistes de vendes, les versions més curioses i els noms emergents de la música catalana.

Els tres espais musicals d’autor de Miqui Puig i la seva «Pista de fusta» (19.00); Lluís Gavaldà amb «El celobert» (20.00); i Albert Puig amb «Delicatessen» de (23.00), continuen a la programació diària d’iCat.

Música i cultura per als caps de setmana

Els programes setmanals de cultura i música s’emetran a partir d’ara durant el cap de setmana en una nova franja matinal i, també, al vespre/nit de dissabte i diumenge. Els espais culturals dedicats a les arts escèniques («Entre caixes»), literatura («L’irradiador»), sèries («SèrieSelektor»), cinema («Memento») i videojocs («Generació digital») es podran seguir els matins dels caps de setmana. També seguiran programes musicals com el concurs «Sona9», «Casa Babylon», «Jazz watusi», «Beats per minut», «El fotimer», «iCatMans», «5Songs» i «Songhunter».

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.