a-puntÀ Punt llança la pròxima setmana la nova programació de tardor i hivern. Programació generalista que per una banda manté l’aposta per les produccions fetes per empreses valencianes i per l’altra potencia el protagonisme dels continguts informatius i d’actualitat.

À Punt va iniciar les emissions el passat 10 de juny. En la programació de la nova temporada, els continguts informatius i la informació esportiva representaran el 25%. Un de cada quatre minuts de la programació d’À Punt estarà destinat a la informació.

Així, aquest dilluns dia 17 de setembre a les 08:00 h À Punt NTC estrena nova edició matinal. Un programa de 60 minuts de durada dedicats a les notícies i un altra hora dedicada a una tertúlia informativa d’actualitat i a entrevistes. D’altra banda, les edicions de notícies de migdia i de la nit dupliquen també des d’aquest dilluns la durada també fins als 75 minuts i 60 minuts respectivament, i prestaran també més atenció als esports i a l’oratge. L’edició de migdia comença a les 14:30 h i la de la nit a les 21:00 h. Igualment, l’informatiu de cap de setmana, que es manté també a partir de les 14:30h i de les 21:00h, ampliarà durada fins a una hora.

N. P.

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

1 comentario

  1. sergio Responder

    Tienes la costumbre de llamar catalan a la television apunt (VALENCIANO) por favor tenedlo en cuenta