Ja està gairebé tot preparat perquè el pròxim dia 11 de gener comence el magazín «Bona vesprada», capitanejat per Máximo Huerta, en les vesprades de la tele d’À Punt Mèdia.

El programa arriba després de la cancel·lació d’«À Punt Directe» que ha estat més de dos anys i mig en antena des de l’inici del canal. Amb un esperit de renovació i d’acollir nova audiència, sense oblidar la que ja hi havia al canal, arriba la nova oferta de la mà de BuenDia Estudios. Es tracta d’un magazín on hi haurà cabuda per a l’actualitat, el debat, la cuina i tota mena de continguts que puguen resultar d’interés per a l’audiència. Per tal de donar la benvinguda s’ha triat «Bona vesprada» com a títol, jugant amb la salutació que més ens caracteritza i amb el fet de voler passar una bona estona amb el públic.

Bona Vesparada LOGOPer a fer tot això Máximo no estarà sol, l’acompanyaran Maria Fuster, Joan Espinosa i Maribel Gil (concursant de Benicarló de la primera edició de Masterchef), que tindrà una secció de cuina.

Així doncs, a partir del dia 11, de 16.10h a 20.30h tindrem una «Bona vesprada» en la tele d’À Punt, afegint una hora al temps dedicat al magazín de vesprada i es recol·locarà «Així dona gust» en la graella de la cadena.

Neeo.es

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.