La ràdio dels mitjans autonòmics valencians registra 43.000 oients diaris els dies laborables, segons les xifres de l’Estudi General de Mitjans (EGM) publicat hui. Aquestes xifres suposen un nou màxim per a la cadena i una pujada del 53,6% respecte de l’onada anterior de desembre, és a dir, un total de 15.000 oients més. Respecte del mes d’abril de l’any passat, el creixement ha sigut del 26,5% i 9.000 espectadors més.

Per al total setmanal, també es manté el creixement, ja que es registren 34.000 oients, un 6,2% més d’audiència que en l’onada anterior, cosa que suposa 2.000 persones més que l’onada anterior i 3.000 més que la mateixa temporada del 2020.

Les xifres obtingudes en aquesta onada mostren que À Punt com a ràdio generalista continua diversificant el perfil dels seus oients i és molt més transversal, en arribar per igual a públic molt variat pel que fa a edat, nivell d’estudis, índex socioeconòmic o hàbitat. La ràdio d’À Punt emet de dilluns a diumenge les 24 hores del dia.

El programa que més creix respecte de l’onada anterior és Les notícies del matí que, amb una mitjana de 30.000 espectadors, registra una pujada del 55%.

A les set del matí la ràdio d’À Punt inicia la seua programació diària amb Les notícies del matí. Vanessa Sanchis, Sari Garcia i Lourdes Espinosa ofereixen l’actualitat en la primera hora per la ràdio i de manera simultània l’espai continua per la televisió fins a les 11:00 hores, quan comença el magazín El dia À Punt, que dirigeix Òscar Martínez.

Els esports ocupen bona part de la graella radiofònica amb les retransmissions de Des de la banda i la tertúlia Línia de fons amb col·laboradors especialitzats que acompanyen fins a la mitjanit Gustavo Clemente. Pròxima parada és el programa de capçalera de les vesprades amb Susanna Lliberós i les nits sempre tenen la música com a fil conductor amb Territori sonor amb Manuela Alandes.

Els caps de setmana és temps de posar-se en forma amb A córrer de Xavi Blasco i d’omplir-se d’humor amb el magazín Podríem fer-ho millor amb Maria Juan. Altres programes com El musiquer i El rall en col·laboració amb la xarxa d’emissores locals completen una graella radiofònica que fidelitza nous oients a la ràdio i també, en directe, en el web d’À Punt Mèdia.

N. P.

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.