Poc a poc anem descobrint les novetats que podrem veure a la nova graella de la televisió d’À Punt Mèdia.

Si fa unes setmanes us parlàvem del nou concurs «Això no és normal», de la reconversió d’«A la Ventura» en tira diària, i dels canvis en informatius, ara sabem que hi haurà un nou concurs setmanal presentat per Lluís Cascant i produït per Valencia Imagina TV (VITV – Grup Mediapro), que ja produeix un altre concurs per al canal, «Atrapa’m si pots».

El nou concurs és una adaptació d’un format emès per AragónTV entre 2016 i 2018 en horari de prime time, amb una durada de 30 minuts i que portava «La extra» per títol. Una de les característiques del programa és que no hi ha plató, ja que és el concurs qui es trasllada fins al lloc on són els concursants, ja siga una empresa, una escola, una associació, etc. amb la intenció de passar-ho bé i repartir uns dinerets.

Així doncs, el programa recorrerà la geografia del País Valencià buscant empreses que vulguen convertir-se en un plató de televisió i seleccionant els participants per tal d’emportar-se uns dinerets extra. L’equip del concurs instal·larà un plató de forma exprés en l’empresa i portaran preguntes una sèrie de preguntes que es dividiran en 4 rondes i una prova final.

En la primera ronda hi participen els tres concursants, hauran de respondre, durant 60 segons, a preguntes de cultura general, per cada resposta encertada aniran sumant bitllets. En la segona ronda s’hi faran 5 preguntes, que cada concursant haurà de llançar a un dels seus contrincants, si el contrincant l’encerta, s’emportarà un dels bitllets de qui li ha llançat la pregunta, si la falla, li haurà de donar un bitllet. Qui menys bitllets té al final de la ronda, quedarà eliminat. En la tercera ronda, també eliminatòria, els concursants hauran de triar 3 temes entre els proposats pel programa, els faran 10 preguntes i qui més ràpid senyale que vol respondre i n’encerte més serà qui es quede per a la següent ronda. En la quarta ronda el concursant farà girar una ruleta on hi han 4 proves diferents i haurà d’efectuar aquella que marque la ruleta. I, al final, el concursant haurà de triar entre quedar-se amb els bitllets que ha anat acumulant al llarg del concurs o quedar-se amb la capsa que tindrà Lluís Cascant a les mans, una capsa que pot sumar, restar, posar a zero o donar un regal important.

Falta per saber quin nom tindrà el nou concurs i quin dia i horari ocuparà dins de la graella televisiva.

Héctor Prades

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

1 comentario

  1. ‘El premi’, el nou concurs diari d’À Punt per a l’estiu - Neeo | Todo sobre medios de comunicación en España Responder

    […] El pròxim dilluns À Punt estrena El premi, un divertit concurs familiar que presenta Lluís Cascant, de dilluns a diumenge abans de l’informatiu NTC Migdia, en horari de 13:00 h a 14:00 h, com ja van avançar Neeo.es i Els Mediatitzats (Lluís Cascant presentarà un nou concurs en À Punt). […]