El pròxim dilluns À Punt estrena El premi, un divertit concurs familiar que presenta Lluís Cascant, de dilluns a diumenge abans de l’informatiu NTC Migdia, en horari de 13:00 h a 14:00 h, com ja van avançar Neeo.es i Els Mediatitzats (Lluís Cascant presentarà un nou concurs en À Punt).

El premi és un programa d’entreteniment, en forma de concurs improvisat, que descobreix al gran públic les empreses valencianes que més destaquen en innovació tecnològica i economia sostenible.

Amb la complicitat dels responsables dels centres de treball, diversos companys de l’empresa són escollits per a participar-hi; primer com a ambaixadors de l’empresa i, tot seguit tres treballadors concursants competiran per diners i altres premis de consolació divertits, i on els seus companys constituiran el públic més entusiasta d’un plató improvisat.

N.P. i elaboració pròpia

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.