El concurs Jo en sé + que tu enceta nova temporada amb l’objectiu de repartir el segon pot d’enguany
La sèrie documental Pirates a les Balears i les sèries de ficció Fúria i Mòpies conformen la gran aposta d’estrenes per enguany a IB3 Televisió

La televisió pública de les Illes Balears comença la seva temporada de tardor el pròxim dilluns 13 de setembre amb la consolidació dels seus dos magazins a la franja matinal, Els dematins i a la franja d’horabaixa Cinc Dies. A més, aquesta setmana també s’ha incorporat a la graella de la televisió el programa radiofònic Al Dia, amb Maria Ferrer, que de 9 hores a 11 hores ens acosta l’actualitat dels primers titulars del dia.

L’objectiu d’IB3 Televisió persegueix acompanyar els espectadors allà on siguin gràcies a la gran aposta d’IB3 en matèria de nous formats, noves plataformes digitals, nous continguts a la recerca de nous públics i hàbits de consum. Una programació que cerca en tot moment ser al costat de l’actualitat del dia, però també fer de guia dels problemes, dubtes i consells que els ciutadans de les Illes Balears tenen al seu dia a dia.

Els nous temps i els diferents consums i hàbits que ha provocat la pandèmia ha duit les televisions públiques a adaptar els continguts dels diferents programes, no només a la programació a través de la televisió, sinó també amb una programació a la carta i en directe per poder consumir a les diferents plataformes digitals (YouTube, pàgina web i l’app d’IB3) en el moment en què l’usuari vulgui, pugui i des de qualsevol lloc.

La programació setmanal d’IB3 Televisió apostarà per això, per incentivar el consum en el moment en què els espectadors el puguin consumir basant-se en la producció pròpia, la ficció, la immediatesa, l’actualitat, la proximitat, l’entreteniment i la divulgació.

Tal com ja es va anunciar la setmana passada amb la programació de la Ràdio Pública, amb els mateixos components parteix la nova programació d’IB3 Televisió a la nova temporada 2021-2022 que es veurà reforçada amb més presència al carrer, més contingut en matèria de salut, i amb una gran aposta per estrenes de ficció i documentals que arribaran el mes d’octubre i novembre.

 

Ja podem anunciar la sèrie documental amb coproducció entre IB3, Canal Historia i Mapa Films Pirates a les Balears, el programa Carrers, les minisèries de ficció Fúria (la primera sèrie de televisió del cineasta Toni Bestard) i Mòpies (la primera sèrie dels canals IB3, À Punt i TV3), d’IB3, À Punt i TV3), la nova temporada del Club del tupper i l’estrena dels documentals Sempre dijousPròximament últims diesPedra pàtriaDones contra Franco i Els de Cabrera, entre d’altres.

Passa la setmana amb IB3 Televisió. On siguis, amb tu! Aquesta és l’aposta que la televisió pública de les Illes Balears farà amb l’objectiu de convertir-se en el mitjà de referència per acompanyar els seus espectadors des de primera hora del dia i fins a acabar-lo.

Segueix-nos a les xarxes socials amb l’etiqueta: #NovaTemporadaIB3.

Novetats a partir de dia 13 de setembre

Els dematins – De dilluns a divendres d’11 h a 13.40 h

A partir de dia 13 de setembre, Els dematins, el magazín d’informació que ens acosta tota l’actualitat política, econòmica i del dia a dia a les Illes Balears torna al seu horari habitual.

Des de les 11 hores Neus Albis i el seu equip ens acompanyaran de dilluns a divendres amb la mateixa voluntat d’informar de sempre.

Cada dia hi haurà cinc equips al carrer per prendre el pols a l’actualitat i ser on hi ha la notícia. Entrevistes en directe, debats sobre les notícies del dia o les qüestions que marquen la realitat del moment tant local com global i des de tots els àmbits.

A plató Neus Albis i Maria Salas ens acompanyaran al llarg del matí fins a arribar a les 13.40 hores, moment en què passaran el relleu al programa Méteo amb Xesca Cifre, qui ens acosta l’actualitat meteorològica i reportatges relacionats amb el medi ambient i la natura.

El relat es construirà també amb l’ajuda dels col·laboradors del programa especialistes en diferents temàtiques: el microbiòleg i coordinador de l’àrea COVID de l’hospital de Manacor, Xavier Mesquida, el metge expert en Salut pública i professor de l’escola de Salut Pública d’Andalusia Joan Carles March, el catedràtic de Biologia Molecular, Nutrició i Biotecnologia Andreu Palou i els metges de família Elena Muñoz i Ignasi Ramírez; l’economista: Pau Monserrat, l’escriptora Maria de la Pau Janer, el músic Pep Suasi i els periodistes: Mateu Ferrer, Maties Vallès, Josep Bagur, Josep Pons Fraga, Cristina Martín, Maria Llull, José Luis Miró, Pedro Aguiló Mora i Edu Colom, entre d’altres.

Cinc Dies – De dilluns a divendres de 17 h a 20.30 h

El magazín dels horabaixes té nom propi a IB3 Televisió, Cinc Dies. Un programa que des del mes d’abril del 2016 ha acompanyat els espectadors de la televisió amb continguts basats en l’actualitat informativa social i en l’entreteniment cercant sempre la proximitat amb els temes que afecten i preocupen els ciutadans de les illes, però també amb l’entreteniment i la crònica social que té lloc a les Balears.

Marta Garau, Alba González, Antònia Ferrer i Jaume Noguera conformen el grup de presentadors de l’espai que inclou un gran nombre de col·laboradors en diferents matèries entre els quals destaquen: la nutricionista Maria Rigo, l’expert en seguretat alimentària Tolo Matas, el manescal Tomàs Camps, la dermatòloga Rosa Taberner, entre molts d’altres.

Aquest estiu el programa ha volgut acostar-se a tots els ciutadans de les Illes després d’aquests mesos de pandèmia i d’aïllament i, per això, els equips del programa visiten cada dia un poble, indret i barriada diferent per mostrar tot allò que passa a les Illes Balears i als seus ciutadans (cuina, patrimoni, cultura, festivitats, artesania, tradició, medi ambient, etc.) són alguns dels temes que descobrim juntament amb els residents i els nostres reporters distribuïts arreu de les 4 Illes.

 

La taula de tertúlia per tractar els temes d’actualitat i que preocupen des d’un punt de vista social als ciutadans també continuaran molt presents al programa que incorporarà per aquesta nova temporada la salut, un dels temes cabdals que ocuparan bona part dels continguts del magazín d’horabaixa a la televisió pública de les Illes Balears.

De dilluns a divendres, a les 17 hores i fins a arribar a l’IB3 Notícies Vespre.

Jo en sé + que tu – De dilluns a divendres de 21.35 h a 22.15 h 

Passats els 500 programes i amb més de dos anys des de la seva estrena, el concurs Jo en sé + que tu comença nova temporada aquest dilluns 13 de setembre. En el seu horari habitual, David Ordinas i els concursants hi tornen per fer passar una bona estona de diversió, però també per ampliar una mica més els nostres coneixements amb preguntes i respostes que podran fer guanyar molts de doblers als concursants de l’espai.

L’objectiu de Jo en sé + que tu serà fer passar una estona d’entreteniment i bon humor al final de la jornada. L’equip de Les Dues i Mitja començarà la seva catorzena setmana al programa, que té una caixa forta amb 20.100 euros al seu interior.

N. P.

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.