Després d’un any en antena (el programa es va estrenar l’11 de gener de 2021), el magazín de vesprada de la televisió d’À Punt presentarà una reformulació dels seus continguts en aquest mes de març, encara que, en principi, només seria fins que passen les festes de les Falles i la Magdalena.

El primer que trobaran a faltar els espectadors del programa serà la taula d’actualitat, que desapareixerà de l’escaleta i només es tractaran temes d’actualitat quan siga estrictament necessari.

El pes del programa recaurà en les festes, els pobles, el folklore i la cuina, que continuarà estant doblement present amb la recepta del poble protagonista i la recepta de Maribel Gil. Aquesta restructuració mirarà de recuperar part de l’audiència perduda des de la seua estrena, on hi va haver pics al voltant del 5% durant el passat 2021, però que aquest 2022 està recollint audiències que es troben més a prop del 2% que del 3%, segons dades de Kantar Media.

El magazín de vesprada, presentat per Màxim Huerta, Maria Fuster i Joan Espinosa va arribar a les pantalles de la televisió valenciana després que es decidís prescindir de l’anterior programa que ocupava la franja, À Punt Directe, i conduït per Carolina Ferre en la part d’entreteniment i el mateix Joan Espinosa en la part d’actualitat.

Aquests canvis serviran per tal de copsar quins continguts demana l’audiència i podrien donar pas a canvis més profunds en la configuració del programa en els propers mesos, per tal de tornar a connectar amb l’audiència que els ha anat abandonant de forma progressiva en un context d’alta competitivitat en el qual la televisió valenciana encara no ha sabut trobar el seu lloc.

Neeo.es

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.