La nova producció s’emet els dijous a la nit després de TàP Zàpping.
Una sèrie de ficció amb un rerefons de misteri que vol captivar l’audiència aficionada al gènere de terror.
Desenterrats una proposta amb 10 capítols que s’ha rodat íntegrament a Alcoi.

El director general d’À Punt, Alfred Costa va assenyalar durant la presentació que es tracta d’una sèrie realitzada per un equip íntegrament valencià amb localitzacions fàcilment reconeixibles tant a Alcoi com als voltants. Una sèrie, va dir, que respon a l’objectiu de la televisió pública, de promoure el sector de l’audiovisual valencià.

D’altra banda el director de Continguts i Programació, César Martí va indicar que «estem davant d’una sèrie diferent a les que s’han fet fins ara a la cadena. Fa uns mesos va acabar Després de tu que era una comèdia urbana molt actual i Desenterrats és un híbrid entre gèneres, entre el thriller i el misteri. Per això pensem que serà una sèrie diferent de les que hem produït fins ara i esperem que agrade molt al públic».

Desenterrats ens situa a Alcoi, el Dr. Samuel vol recompondre el seu passat en un sanatori aïllat a la muntanya després de perdre la família en un tràgic accident. Els pacients d’aquest sanatori estan sotmesos a un estrany experiment i no tenen memòria… però tot canvia quan una d’elles, Natàlia, comença a recordar. Així comença aquesta sèrie que té un elenc que encapçalen Pep Selles, Ramón Ródenas, Paula Muñoz, Anna Berenguer, Cristina Fernández, María Maroto, Joan Gadea, Juli Cantó, Nazaret Aracil i la xiqueta Carla López.

Elaboració pròpia a partir de nota de premsa

 

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.