En pocs dies comença un nou any i, amb ell, es renoven els bons propòsits. En el cas de la televisió d’À Punt tenen el propòsit de fer créixer les seues xifres d’audiència en l’any en el qual es compliran 5 anys de la posada en marxa del canal.

El 2022 s’acomiadarà de l’audiència d’À Punt des de la plaça de l’Ajuntament de València, des d’on Òscar Tramoyeres i Àlex Blanquer donaran pas a les campanades i Maria Juan farà de mestra de cerimònia.

Una vegada començat l’any, si bé l’oferta matinal romandrà sense molts canvis, on sí que se’n produiran és en la franja de migdia. L’espai Terra Viva (BSGlobal) renova el seu format i tornarà a fer-se en plató i en directe, seguirà presentat per Àlex Blanquer, però s’hi incorpora Joan Espinosa en l’espai dedicat a la informació meteorològica. Després de l’NTC Migdia seguirem amb el concurs Atrapa’m si pots (VITV-Mediapro), que ha renovat decorat i grafismes aquest mes de desembre, i la sèrie diària de L’Alqueria Blanca. El directe tornarà a les pantalles de la mà de Bona Vesprada (PTmedia-Buendía Estudios) amb Ferran Cano, Maria Fuster i Lluís Cascant, que donarà pas, al final de la vesprada, a les receptes de La cuina de Morera (Microfilm).

El gruix de les novetats arriben en l’anomenat horari de màxima audiència, on tindrem Duel de veus: La batalla final (PTmedia, Ilusion Media i Veralia) que ja ha començat durant el mes de desembre, 400, una adaptació del programa belga Taboo, i que TV3 va adaptar com a Tabús (El Terrat – Mediapro) amb David Verdaguer, que en aquest cas estarà presentat per Pere Aznar, Tresor o trasto (Cuarzo/Banijay), que arriba la nit de Reis amb un especial, les emissions regulars del qual arribaran a finals de mes i estarà presentat per Eugeni Alemany. També tornarà Màxim Huerta a les pantalles d’À Punt després d’abandonar Bona Vesprada el passat mes de juny i es posarà al capdavant d’un programa d’entrevistes a personatges populars que portarà per títol La vida al Màxim (ViTV – Mediapro). Els restaurants d’arreu de la Comunitat també tindran el seu espai, amb noves entregues de Cartes en joc (Ilusion Media-Magnolia/Banijay), presentat per Jordi Garrido, que també torna la nit del 22 de desembre amb un especial que ens mostrarà el millor restaurant recomanat de València on passar el Nadal. També està prevista l’estrena d’un concurs que reunirà pares i fills i que portarà per nom Nyas Coca!. Durant el 2023 seguiran espais com Zoom, Valencians al món o TàP Zàpping.

A més a més, la ficció també tindrà cabuda en aquest 2023, amb sèries pròpies i coproduccions amb altres cadenes, com ara Mòpies o Sicília sense morts.

Neeo.es | Els Mediatitzats

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.