Si fa només uns dies es presentava la nova programació de la televisió d’À Punt amb el lema «Nyas, quina programació», ara hem pogut obtenir més dades sobre l’estrena d’alguns dels nous espais… i la desaparició d’altres.

Segons hem pogut saber a Neeo.es / Els Mediatitzats, a partir del proper 6 de febrer serà quan es començaran a produir els canvis. Serà aquest dia quan, en acabar l’Atrapa’m si pots, ens retrobarem amb els personatges de L’Alqueria Blanca, que estrenen nova temporada. Tot just en acabar la sèrie de sobretaula, s’estrena un nou concurs diari: Nyas coca! (Fénix Media), al voltant de les 17.30h, que posarà de manifest què en saben els pares dels seus fills i els fills dels seus pares i estarà presentat per Manu Górriz.

Ja a les 18.30h ens trobem amb el magazín que ha estat ocupant les vesprades del canal des de l’11 de gener de 2021, però serà només durant unes setmanes, ja que tot apunta que Bona Vesprada s’acomiadarà de l’audiència al mes de març, moment en el qual prendrà el relleu un nou programa que hereta l’equip del TàP Zàping, que passarà a tenir una cita diària amb l’audiència, abandonant, així, la nit dels dijous, i que tindrà com a referents més propers el Zapeando de laSexta o el Touche pas à mon poste de C8 a França. Per tancar la programació de vesprada, seguirem tenint les receptes de La cuina de Morera.

Neeo.es / Els Mediatitzats

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

1 comentario

  1. La nova estratègia de programació d'À Punt va prenent forma - Neeo | Todo sobre medios de comunicación en España Responder

    […] nous projectes de la televisió d’À Punt es van concretant. si fa un temps comentàvem les noves apostes de la cadena per a este 2023, ara podem avançar-vos alguns dels canvis que es […]