Els nous projectes de la televisió d’À Punt es van concretant. Si fa un temps comentàvem les noves apostes de la cadena per a este 2023, ara podem avançar-vos alguns dels canvis que es produiran pròximament.

S’acosten les Falles i cada migdia tindrem a Ferran Cano i Maria Fuster instal·lats en la Plaça de l’Ajuntament de València per tal de transmetre les mascletaes de la capital del Túria. Per este motiu el programa «Terra Viva» s’agafa uns dies de descans i tornarà el dilluns 20 de març, ho farà, però, amb una baixa i és que Àlex Blanquer deixa de formar part de l’equip del programa. A partir d’eixe dia Joan Espinosa presentarà en solitari l’espai diari que ens seguirà acompanyant cada migdia.

Així doncs, Àlex Blanquer passarà a formar part de l’equip del nou programa de les vesprades de la televisió d’À Punt, del qual encara no es coneix el nom definitiu però que heretarà l’esperit del «TàP Zàping» i de les seccions que Lluís Cascant i Saray Cerro feien al «Bona Vesprada» fins fa només unes setmanes.

L’acollida del nou concurs diari, i gran aposta de la cadena per a esta temporada, «Nyas coca!» va ser molt positiva, però les fluctuacions en l’audiència no albiren un bon futur per a l’espai, mentre que el «Bona Vesprada», tot i haver canviat de fòrmula, segueix recollint resultats d’audiència desiguals d’un dia per a l’altre.

La cadena encara no ha comunicat quan s’estrenarà el nou espai diari, tot i que seria d’imaginar que el dia 20 de març podria ser l’escollit i que o bé el nou concurs o bé el «Bona Vesprada» en serien els damnificats. La resposta només la sabrem quan À Punt anuncie, de forma oficial, la nova estratègia de programació per a la seua franja de day-time.

Neeo.es / Els Mediatitzats

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.