a-puntDivendres, 8 de juny, es presentava la graella de programes de la tele d’À Punt a Burjassot, davant de personalitats del món polític, la societat civil i la premsa.Vam poder veure fragments d’alguns programes que ens oferiran a partir de diumenge.

El que vam poder percebre és que és una televisió feta amb sentiment, amb orgull, amb personalitat. Els programes tindran major o menor èxit d’audiència, això ja no es pot controlar, en principi, però, la qualitat dels espais sembla inqüestionable.

Tindrem programació infantil al matí, sèries estrangeres en valencià, ficció pròpia, documentals, informatius, concursos i magazins. La programació es destaca per un elevat nombre d’hores en directe, entre El matí a punt, À Punt Directe i els informatius. El prime time s’estructura amb un 30 + 90, un programa de mitja hora i l’oferta principal del dia que pot tenir una durada aproximada de 90 minuts. Després, ens trobarem amb estrenes al late night, que serà al voltant de les 23.30h, que podrà comptar amb fins a dos espais, per passar a redifussions.

noticias-apunt

Al llarg de la setmana ens aniran desgranant la programació de la primera setmana i anirem veient quines tires diàries hi han (en el moment d’escriure aquest article només tenim la graella especial del dia d’estrena i la de dilluns).

Veurem desfilar el Pere Aznar amb els seus Assumpes Interns, l’Eugeni Alemany amb el concurs Atrapa’m si pots i l’esperat Trau la llengua, els mags de Magnífics que recorreran tot el territori trobant gent magnífica, les Cuineres i Cuiners de Ricard Camarena, el PuntDocs amb reportatges d’actualitat… Una maquinària que es va posar en marxa ja fa uns mesos per dotar de contingut la nova televisió de la Comunitat Valenciana. Un espai comunicatiu propi que ajudarà a tenir una imatge diferent dels habitants de la Comunitat, on podrem riure, fins i tot, de nosaltres mateixos.

A partir de diumenge, a les 14.30h, tot À Punt per a començar!

Héctor Prades

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

1 comentario

  1. eixida Responder

    Ha sigut tot un èxit el primer dia d’à Punt. No m’esperava tanta qualitat i a més ha agradat a tots , independentment de la seua ideologia. La tria de Carolina Ferre, ha sigut tot un encert.