À Punt ha presentat hui la dotzena temporada de L’Alqueria Blanca en un acte retransmés per streaming en el web d’À Punt Mèdia. Durant la presentació, s’han realitzat connexions en directe amb els platós on s’apuren els últims dies de rodatge d’aquesta nova temporada i s’han mostrat alguns dels decorats de la sèrie. Alfred Costa, director general d’À Punt,  ha assenyalat que amb l’estrena de la nova temporada “tenim la sensació d’estar donant resposta a centenars de milers d’espectadors i espectadores que quedaren orfes fa uns anys”.

Cèsar Martí, director de Continguts i Programació, ha desvelat tota la programació especial que À Punt està preparant per al diumenge 21 de març, el dia de l’estrena. Torna L’Alqueria Blanca però no només a la televisió. Martí ha destacat l’enorme esforç que s’ha fet per a poder rodar els nous episodis de la sèrie en situació de pandèmia i ha explicat tot l’univers d’accions transmèdia preparat per a les pròximes setmanes. “Trobades digitals amb els actors per als fans de la sèrie, podcasts gravats per Ferran Gadea (Tonet) i moltes més accions multimèdia a través de totes les finestres d’À Punt Mèdia”, ha avançat.

Alguns dels actors i actrius més coneguts i estimats pel públic s’han afegit a la presentació. Carme Juan (Blanca en la sèrie), María Maroto (Raquel) i Àlex Gadea (Diego) han estat en la presentació a Burjassot. I a més, Joan Gadea (don Joaquim), Paco Sarro (Ferri), Lola Moltó (Dora), Iris Lezcano (Anitín) i Óscar Ramos (Robert) han fet una pausa en el rodatge per a participar, des de Bunyol, en la presentació.

Paco López Diago, coordinador de guió de L’Alqueria Blanca, ha destacat que els personatges més volguts pel públic tornen i que “els seguidors de la sèrie trobaran la resposta a totes les preguntes que s’ha fet durant tots aquests anys.” Tot i això, López Diago ha afegit que el nou espectador s’enganxarà fàcilment als personatges i a les seues aventures. I ha afegit que “amb aquesta nova temporada l’espectador riurà, plorarà, sentirà, s’emocionarà i tornarà a sentir-se part de la gran família alqueriana”.

Costa ha destacat que L’Alqueria Blanca és la primera estrena “d’un seguit de sèries, algunes d’aquestes en coproducció amb altres cadenes, que pretenen posar els bastiments d’una aposta per la ficció, humil pels pressupostos de què disposem, però valenta i decidida pels estàndards de qualitat propis de grans plataformes”.

En el torn de preguntes, els compareixents han respost a la premsa. Algunes de les dades que s’hi han donat són, per exemple, les del cost per capítol, que ascendeix a una mitjana de 100.000€, cosa que multiplicada pels 18 capítols dels quals consta aquesta temporada fa que el total ronde la quantitat de 1.800.000€, unes quatre vegades menys del que costaria de mitjana una sèrie a un canal generalista. A més a més, segons Alfred Costa s’hauria signat aquesta 12a temporada i una altra, que faltarà veure si és una continuació d’aquesta o si es tractarà d’una sèrie derivada.

Pel que fa al dia de l’estrena, s’ha destacat que es farà un programa especial d’Atrapa’m si pots, amb preguntes sobre la sèrie, que donarà pas a unes quatre hores que recolliran els millor moments de la sèrie i, ja després de l’informatiu de la nit, es donaria pas a la catifa roja, on el Màxim Huerta i la Maria Fuster parlaran amb els protagonistes i seguidors de la sèrie. El dia de l’estrena, a més, s’oferirà un post-capítol on es recollirà les reaccions sobre com han evolucionat les trames de l’Alqueria Blanca.

Cal afegir que hi haurà un seguiment setmanal per part de l’equip de Bona Vesprada i que el seu presentador, Màxim Huerta participa a la sèrie amb el paper del jutge Varela.

Nota de premsa i elaboració pròpia

En este artículo

Iniciar conversación

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.